• Prințesa de Wales a anunțat pe Instagram că, în urma operației abdominale, medicii au descoperit urme de cancer.
  • Medicii au sfătuit-o pe Kate să urmeze un tratament de chimioterapie preventiv.
  • Absența Prințesei de Wales din vizorul publicului a stârnit numeroase controverse și conspirații pe internet.

UPDATE

Din California, ducele și ducesa de Sussex i-au transmis lui Kate „sănătate pentru ea și familie”.

UPDATE


Regele Charles al III-lea a declarat că este „mândru” de curajul lui Kate „nora sa iubită”. Regele, care este și el tratat de cancer, a declarat că el și regina Camilla vor „continua să ofere dragoste și sprijin întregii familii în această perioadă dificilă”

ȘTIREA INIȚIALĂ

Prințesa de Wales a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj privind starea sa de sănătate, după ce a dispărut din viața publică, în urma operației abdominale din ianuarie.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Kate anunță că, în urma operației abdominale care a fost un succes, au fost efectuate niște teste care au demonstrat prezența cancerului în organismul ei.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere și înțelegere. Au fost luni grele, dar am avut o echipă medicală extraordinară. În ianuarie, am fost supusă unei operații abdominale în Londra și, la acel moment, s-a crezut că starea mea medicală era non-canceroasă. Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele post-operatorii au arătat că, într-adevar, cancerul a fost prezent. Echipa mea medicală a sugerat să urmez o chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în stadiile incipiente ale acestui tratament. A fost un mare șoc. Eu și William am făcut tot posibilul să gestionăm această problemă cât mai privat cu putință, de dragul familiei noastre. Ne-a luat mult timp să facem acest lucru. Mie mi-a luat mult să mă recuperez, dar mai ales ne-a luat mult să le explicăm situația lui George, Charlotte și Louis, într-un mod potrivit pentru ei, și mai ales, să-i liniștim că voi fi bine”, a anunțat Prințesa Kate pe Instagram.

Citește și