• Prințesa de Wales s-a simțit îngrozitor” în legătură cu publicarea unei fotografii de familie editate cu ea și cei trei copii ai săi de Ziua Mamei.
  • Kate a spus că a încercat doar să o facă cât mai bună posibil”.
  • Fotografia o arată pe Kate Middleton zâmbind, înconjurată de prințul Louis, prințul George și prințesa Charlotte.

Prințesa de Wales s-a simțit îngrozitor” în legătură cu publicarea unei fotografii de familie editate cu ea și cei trei copii ai săi de Ziua Mamei, a spus un membru al familiei regale, anunță The Independent.

Kate a spus că a încercat doar să o facă cât mai bună posibil” deoarece știa cât de important era ca aceasta să fie o fotografie frumoasă”, a relatat The Times.

Fotografia o arată pe Kate Middleton zâmbind, înconjurată de prințul Louis, prințul George și prințesa Charlotte, în ceea ce reprezintă prima imagine oficială a prințesei de când a suferit o operație abdominală în ianuarie. Cu toate acestea, la câteva ore după ce a fost postată pe rețelele de socializare, agențiile de imagine au început să retragă fotografia invocând temeri că a fost manipulată”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Fanii regali au semnalat o serie de erori de editare, inclusiv faptul că mâneca cardiganului prințesei Charlotte nu era aliniată. Fotografia care trebuia să dea peste cap teoriile conspirației a făcut exact contrariul – dar nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, scrie Ian Lloyd, care fotografiază familia regală de peste 20 de ani.

El scrie: În mod tradițional, palatul este cel care nu vrea să joace mingea cu mass-media, dar, pentru prima dată, mass-media a devenit nervoasă cu Casa de Windsor. Probabil că agențiile consideră că familia Wales nu a manipulat doar fotografia, ci și agențiile de știri și publicul larg.”

Citește și