• Kate a zâmbit și a părut relaxată și fericită în timpul unei ieșiri la cumpărături cu Prințul William.
  • otul vine în mijlocul unor săptămâni de comportament online josnic și de intimidare, în care teorii ale conspirației au fost răspândite fără control.
  • ste puțin probabil ca Prințesa Kate să se întoarcă în public până după 17 aprilie, când copiii ei se întorc la școala Lambrook, după vacanța de Paște.

Kate, Prințesa de Wales, a zâmbit și a părut relaxată și fericită în timpul unei ieșiri la cumpărături cu Prințul William, scrie The Sun.

Kate, în vârstă de 42 de ani, îmbrăcată într-un hanorac și jambiere, și-a cărat singură cumpărăturile în timp ce se plimba prin parcarea unui magazin agricol. Imaginile au apărut la doar câteva ore după ce The Sun a dezvăluit în exclusivitate că Kate și-a petrecut ziua de sâmbătă la cumpărături în Windsor, iar duminică dimineață și-a urmărit copiii făcând sport.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Totul vine în mijlocul unor săptămâni de comportament online josnic și de intimidare, în care teorii ale conspirației au fost răspândite fără control.

În ciuda faptului că pare în formă și sănătoasă, Prințesa rămâne sub îndrumare medicală pentru a nu lucra până luna viitoare. Încă nu a fost oferită o dată pentru revenirea la serviciul public după operația abdominală suferită în urmă cu mai bine de opt săptămâni. Se înțelege că se va întoarce la muncă atunci când va fi pregătită.

Nelson Silva, în vârstă de 40 de ani, cel care a filmat clipul video, făcea cumpărături când i-a văzut pe Kate și William. El a declarat: „Nu am simțit că ascundeau cine sunt. Dar nu prea știau cum vor reacționa oamenii, pentru că a existat această acumulare de informații despre locul unde se aflau și am avut sentimentul că au vrut doar să fie rapizi. Kate părea fericită și relaxată. Kate părea ușurată, ca și cum ar fi fost un succes să meargă la un magazin.”

Prințesa i s-a alăturat și lui William pentru a-i vedea pe copiii lor George, de 10 ani, Charlotte, de 8 ani, și Louis, de 5 ani, făcând sport împreună. Ea a fost filmată cu un telefon mobil timp de câteva secunde în timp ce mergea cot la cot cu soțul ei de la magazin înapoi spre parcare. Kate a arătat totuși eleganța în ținuta de weekend, îmbrăcată cu un hanorac negru și jambiere negre asortate. William a purtat o șapcă de baseball bej, asortată cu o jachetă de ploaie neagră, blugi albaștri din denim și pantofi sport gri.

Kate a petrecut 13 nopți în spital după ce a avut nevoie de o intervenție chirurgicală majoră la abdomen pe 17 ianuarie la Clinica din Londra. Palatul a spus la vremea respectivă: „Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”.

Kate a petrecut vacanța școlară de jumătate de trimestru în februarie la Anmer Hall, în Norfolk, împreună cu William și copiii lor. Dar speculațiile au fost numeroase după ce William s-a retras de la o slujbă de mulțumire pentru nașul său la începutul lunii, invocând o „problemă personală”.

O fotografie făcută de un paparazzi care o arată pe Kate pe scaunul pasagerului unei mașini cu mama ei, Carole, la volan, a fost publicată pe un site american din showbiz. Kate și-a cerut scuze la 24 de ore după ce a publicat o fotografie de familie cu cei trei copii ai săi pentru a marca Ziua Mamei, după ce s-a aflat că a editat-o.

Expertul regal Hugo Vickers a dezvăluit că scurtele ieșiri ale lui Kate sunt un „lucru bun”. Este puțin probabil ca Prințesa Kate să se întoarcă până după 17 aprilie, când copiii ei se întorc la școala Lambrook, lângă Ascot, după vacanța de Paște.

Aseară, s-a raportat că nu a exclus posibilitatea de a reveni în atenția publicului în duminica de Paște, când s-ar putea alătura familiei sale pentru tradiționala plimbare spre biserica din Windsor.

Citește și