• Copilotul A.I. facilitează sarcinile în Microsoft 365, încurajând upgrade-ul la soluții.
  • Noile caracteristici Windows 365 sporesc eficiența și securitatea la locul de muncă.
  • Microsoft se angajează într-o direcție puternică către inovație și adaptare la cerințele pieței.

Microsoft crește efortul de a integra asistentul A.I. Copilot și se concentrează acum pe Windows 11 și Windows 365. Mișcarea vine în contextul creșterii interesului pentru inteligența artificială. Atât în mediul de afaceri cât și în îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Cu ce vine nou A.I. COPILOT?

Fiecare vrea să vină cu ceva nou în 2024 și e goana asta după notorietate. Așa că Microsoft aduce în prim-plan asistentul AI Copilot în versiunile Windows 11 și Windows 365. În versiunea Microsoft 365, ai un acces rapid la asistența AI pentru o varietate de sarcini: de la sintetizarea datelor în e-mailuri și chat-uri la gestionarea documentelor și navigarea pe web. Copilotul e făcut pentru a încuraja clienții de afaceri să facă upgrade de la versiunile mai vechi ale sistemelor Windows și să adopte soluțiile Microsoft 365.

În plus, compania anunță noi caracteristici și îmbunătățiri pentru Windows 365: inclusiv conectare unică, securitate îmbunătățită și suport pentru sarcini grafice intensive cu ajutorul GPU-ului. Practic, vor răspunde nevoilor tot mai complexe ale mediului de afaceri și îți vor oferi o experiență mai fluidă și mai sigură.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

În timp ce Microsoft se angajează într-o direcție puternică către inovație și adaptare la cerințele pieței, compania subliniază importanța integrării inteligenței artificiale în produsele și serviciile sale. E un angajament continuu al Microsoft de a îmbunătăți eficiența și productivitatea la locul de muncă și de a oferi soluții noi pentru nevoile organizațiilor.

Citește și