• Samsung și Google au deja funcții A.I. ca transcriere vocală în timp real și editare foto.
  • Apple integrează A.I. în iOS 18, incluzând modele Google Gemini și AI Open.
  • iOS 18 aduce îmbunătățiri mari, subliniind creșterea importanței A.I. în telefoane.

Avem Inteligență Artificială aproape peste tot. Experții testează telefoanele de vârf de la Samsung și Google, pentru a evalua impactul adus în viața de zi cu zi prin intermediul A.I. În timp ce ambele companii au investit mult în dezvoltarea și implementarea Inteligenței Artificiale în dispozitivele lor, apar și întrebări: E o poziție avantajoasă în fața Apple?

Samsung și Google au introdus funcții A.I. puternice în S24 Ultra și Google Pixel 8 Pro. Vor să ai o experiență mai bună în fiecare zi. Aceste caracteristici includ transcrierea conversațiilor vocale în timp real și funcții de editare foto bazate pe A.I. Clar, îți oferă posibilitatea de a personaliza și îmbunătăți imaginile lor în mod eficient. În timp ce tehnologia A.I. devine din ce în ce mai esențială în telefoanele inteligente, Apple este o companie care funcționează mereu după propriile reguli. Poate că pare că rămâne în urmă cu anumite aspecte, însă alege să lanseze o funcție doar când este la nivelul la care își dorește. Sau când consideră că este momentul potrivit.

Cum au răspuns Apple?

Apple nu o să rămână în urmă niciodată. Compania explorează posibilitatea licențierii modelului Google Gemini A.I. pentru viitoarea versiune iOS 18, care este anticipată să aducă unele dintre cele mai mari îmbunătățiri în istoria software-ului iPhone. Această mișcare ar sugera că Apple consideră seria Google Gemini ca un partener potențial în eforturile sale de integrare a caracteristicilor generative A.I., în sistemul său de operare. De asemenea, se raportează că Apple analizează opțiunea de a licenția modelele generative A.I. ale OpenAI, precum cele din seria GPT, evidențiind accentul companiei pe avansarea tehnologiei în iOS 18. Deocamdată sunt zvonuri și presupuneri.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și