• Ziua Mondială a Cărții este la mai puțin de o săptămână distanță.
  • Serialul One Day a readus best seller-ul în atenția maselor.
  • A Court of Thorns and Roses a fost publicat pentru prima dată în 2015 și a fost considerat, la vremea respectivă, un roman Young Adult.

Ziua Mondială a Cărții este la mai puțin de o săptămână distanță și, odată cu ea, vine și nevoia de a șterge praful de pe ochelarii de citit și de a lua o carte. Există o mulțime de moduri de a citi, fie că este vorba de o excursie la biblioteca locală, de ascultarea unei cărți audio sau chiar de pe un ecran, scrie Mirror.

Gigantul cumpărăturilor, Amazon, vă permite să vedeți mai ușor ce este popular în acest moment, cu lista celor mai citite și cele mai vândute cărți, care se află în top 20.

One Day de David Nicholls

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Dacă aveți Netflix, sau orice formă de social media, probabil că sunteți la curent cu serialul de mare succes One Day. Serialul, în care joacă Ambika Mod în rolul Emmei Morley și Leo Woodall în rolul lui Dexter Mayhew, a readus best seller-ul în atenția maselor.

Acesta îi urmărește pe Emma și Dexter și viețile lor într-o singură zi, timp de douăzeci de ani. Începând din ziua în care s-au cunoscut și urmărindu-i pe amândoi prin suișurile și coborâșurile carierei, ambițiilor și relațiilor personale. O privire la copertă vă poate face să credeți că este doar o poveste de dragoste, dar aveți șervețele la îndemână, pentru că este o carte care vă va smulge lacrimile.

A Court of Thorns and Roses de Sarah J Maas

A Court of Thorns and Roses a fost publicat pentru prima dată în 2015 și a fost considerat, la vremea respectivă, un roman Young Adult, supranumit de cititori ca fiind o versiune a Frumoasei și Bestiei. Aproape zece ani mai târziu, este încă în fruntea clasamentelor, deși, datorită „obscenității” seriei, se poate spune că majoritatea nu ar mai considera-o Young Adult.

A Court of Thorns and Roses o urmărește pe Feyre Archeron după ce este adusă pe tărâmurile zânelor din Prythian.

Check & Mate de Ali Hazelwood

Ali Hazelwood a devenit faimoasă aparent peste noapte în comunitatea de carte cu debutul său The Love Hypothesis, iar cu povestea de dragoste dintre Olive și Adam și-a construit o bază uriașă de fani pentru comediile sale romantice cu femei în STEM. Recent, Hazelwood s-a aventurat în afara a ceea ce o caracterizează și a scris un roman Young Adult, Check & Mate, și un roman de dragoste paranormal, Bride.

Fool Me Once de Harlan Coben

Este clar că obținerea unei adaptări a unei cărți de către un serial Netflix o propulsează în atenția publicului și Fool Me Once nu face excepție. Cartea a fost nominalizată la categoria Best Mystery & Thriller în cadrul Goodreads Choice Awards 2016 când a apărut prima dată și oamenii sunt investiți ca niciodată în ceea ce privește ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Fostul pilot de operațiuni speciale Maya, care s-a întors acasă din război, l-a pierdut pe soțul ei, Joe, în urmă cu două săptămâni, când acesta a fost ucis cu brutalitate. Acceptase acest lucru, dar când dă peste imagini de pe camera bona ei cu el jucându-se cu fiica lor, începe să pună totul la îndoială.

Happy Place de Emily Henry

Harriet și Wyn sunt cuplul perfect și în fiecare an se întâlnesc cu cei mai buni prieteni ai lor pentru o vacanță în locul lor fericit. Anul acesta este puțin diferit, s-au despărțit acum șase luni și nu au apucat să le spună celor mai buni prieteni, care jură că aceasta va fi cea mai fericită excursie pe care au avut-o vreodată.

Citește și