• Romeo a confirmat că au luat drumuri separate într-o postare pe Instagram Stories.
  • „Eu și Mooch ne-am despărțit după 5 ani de dragoste”, a scris el.
  • Romeo s-a alăturat lui Brentford anul trecut de la Inter Miami – echipa SUA deținută în comun de tatăl său.

Fotbalistul Romeo Beckham a anunțat că s-a despărțit de iubita sa, Mia Regan, după cinci ani împreună. Fiul în vârstă de 21 de ani al lui David Beckham și al designerului de modă Victoria Beckham se întâlnește cu modelul din 2019, scrie Sky News.

După ce speculațiile au circulat online, Romeo a confirmat că au luat drumuri separate într-o postare pe Instagram Stories. Alături de o fotografie, el a scris: „Eu și Mooch ne-am despărțit după 5 ani de dragoste.”

„Încă avem mult respect unul pentru celălalt și încă avem o prietenie puternică și o vom face mereu.” Regan a împărtășit și o fotografie selfie cu ea și Romeo pozând împreună, în timp ce a confirmat despărțirea pe pagina ei de Instagram. „Acesta este Ro, am crescut unul cu altul de la 16 ani!!”, a scris ea.
„Dragostea ia diferite forme și căi pe măsură ce te maturizezi. Nu suntem mai duri din punct de vedere romantic, dar împărtășim multă și multă dragoste unii pentru alții… după 5 ani ne-am împrietenit, heheh.”

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS

Romeo s-a alăturat lui Brentford anul trecut de la Inter Miami – echipa SUA deținută în comun de tatăl său. Este al doilea copil cel mai mare al lui David și Victoria Beckham, după fratele său, Brooklyn, în vârstă de 24 de ani. Cei mai mici copii ai lor sunt Cruz, în vârstă de 19 ani, și Harper, în vârstă de 12 ani.

Citește și