• Trump a declarat pentru Express: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe Regină. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu dacă ar depinde de mine”.
  • Trump a spus că Administrația lui Joe Biden a fost „prea amabilă” cu Ducele de Sussex.
  • Statutul de imigrant al prințului Harry a devenit subiectul unei dispute legale din partea Heritage Foundation.

Donald Trump a declarat că Prințul Harry va fi „pe cont propriu” dacă va câștiga un al doilea mandat în acest an, în timp ce fostul președinte l-a criticat pentru o trădare „impardonabilă” a Reginei Elisabeta a II-a. Trump a spus că Administrația lui Joe Biden a fost „prea amabilă” cu Ducele de Sussex de când acesta s-a mutat în America în 2020, scrie The Telegraph.

Vorbind sâmbătă la Conferința de acțiune politică conservatoare de lângă Washington DC, Trump a declarat pentru Express: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe Regină. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu dacă ar depinde de mine”.

În ceea ce privește abordarea lui Biden față de familia Sussex, el a adăugat: „Cred că au fost prea amabili cu el după ceea ce a făcut”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Statutul de imigrant al Prințului Harry a devenit subiectul unei dispute legale din partea Heritage Foundation, un grup de reflecție conservator, care susține că acesta nu poate fi intrat legal în SUA deoarece a recunoscut că a luat droguri ilegale în cartea sa de memorii, Spare.

Consumul de droguri ilegale i-a împiedicat anterior pe unii cetățeni străini, printre care Nigella Lawson, să călătorească în SUA. Grupul de reflecție a susținut vineri în instanță că Guvernul SUA ar trebui să dezvăluie formularul de imigrare al Prințului Harry, care arată dacă acesta a declarat sau nu că a luat droguri, Departamentului pentru Securitate Internă (DHS).

În cartea sa de memorii, ducele a scris că a luat cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice în tinerețe. El a spus că, în timp ce cocaina „nu a făcut nimic pentru mine”, marijuana „m-a ajutat cu adevărat”.

După ce a luat ciuperci psihedelice, el a spus că a crezut că unui coș de gunoi din baie i-a crescut un cap și se holba la el. Un avocat al Administrației Biden, care a contestat contestația, a declarat în fața tribunalului din Washington că recunoașterea de către Prinț a consumului de droguri din cartea sa nu este o „dovadă” că acesta a avut loc.

Citește și