Marius Tucă a vorbit cu antreprenorul Mihai Drăghici în cadrul emisiunii Marius Tucă Show de miercuri, 13 ianuarie 2021.

„Am avut examene, nu teste. Am dezvoltat partea creativă acum mulți ani. Tata e mare pictor și mama știe 8 limbi”, s-a introdus Mihai Drăghici.

Mihai Drăghici e atunci când pleci în State, îți trăiești visul american și te întorci în România pentru bunica ta. Cu Marius Tucă, antreprenorul a vorbit despre ciudățenii high-tech și despre dorul de bunica.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„M-am dus în California la fratele meu. Am schimbat ecranele prin net. Am ajuns la 300 de ecrane. Au vrut să vândă compania. Au vrut ecranele noastre. Și i-am spus că vreau soft-ul pe care l-am creat, nu banii. Am fugit în San Antonio cu soft-ul și am luat toți prietenii din liceu. Dar toți banii i-am băut. Apoi m-am deșteptat. Trebuie să reinvestești profitul, nu să-l bei. Nu mai merge , la revedere”, a spus Mihai Drăghici despre prima experineță antreprenorială.

Întrebat de Marius Tucă despre revenirea sa în România, Mihai Drăghici a spus că a fost greu. A trebuit să o ia de la început, ca un străin.

Mihai Drăghici: „În 2017 am venit în România. Mi-a luat mult timp să ajung aici pentru că am renunțat la cetățenie, dar în 1995 am refăcut-o. Pașaportul mi-a expirat. Am venit ca american și mi-am refăcut cetățenia.”

Despre planurile sale de acum, antreprenorul Mihai Drăghici a dezvăluit că lucrează la un tip de robot pentru sistemul de sănătate.

Mihai Drăghici: „Fac roboți inteligenți, telemedicină. Se plimbă robotul noaptea prin spital și monitorizeaza, ia temperatura.”

Marius Tucă Show, la Aleph News. Smart is the new sexy.