• Capitalizarea Bittnet a crescut de 23 de ori în cei 5 ani pe piaţa AeRO
  • Este prima societate care trece de pe AeRO pe piaţa principală a Bursei
  • De la începutul anului, acţiunile au avut o creştere de 18,4%

Ştii gluma aia cu bancherul care îţi e prieten bun şi îţi dă o umbrelă când e soare, dar ţi-o cere înapoi când plouă? Piața de capital te scoate cumva din povestea asta, dar ai nevoie de un plan solid.

Cristian Logofătu e un exemplu de om care a reușit să facă surf pe valul tendințelor în IT: migrarea spre cloud. Și-a lansat Bitt-net, prima companie de IT listată pe bursa de la București.

Și uite-așa i-a crescut afacerea de la 8 milioane de lei în 2014 la 100 milioane anul trecut. Ba mai mult – se așteaptă la o creștere de 20 milioane în 2020.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cristian Logofătu, director financiar şi cofondator Bittnet: „Ne-am prezentat în faţa investitorilor în anul 2015, spunând următoarea poveste: suntem prima companie de IT din România care se deschide către investitori, care devine listată la Bursa de Valori”

Cum nu totul e roz în România, Cristian îţi spune care sunt problemele cu care te întâlneşti dacă vrei să-ţi finanţezi afacerea prin mecanismele bursei.

Cristian Logofătu, director financiar şi cofondator Bittnet: „În România, sistemele şi reglementările sunt făcute în aşa fel încât implementarea efectivă a unui stock option plan de câtre o companie listată aproape te forţează să decapitalizezi compania şi să faci pierderi”