• Decorațiunile de Crăciun calitative au fost la mare căutare anul ăsta
  • Vânzările unui magazin cu decorațiuni de lux au crescut cu 52%
  • Rozul pudrat și albastrul de Persia au fost culorile preferate în 2020

Vânzarea de ornamente de Crăciun a depășit toate așteptările anul ăsta! Mai ales când este vorba despre cele de lux. Adelina Badea este director executiv la Mobexpert. Media coșurilor de cumpărături cu decorațiuni este de 600 de lei.

Adelina Badea, director executiv Mobexpert: „Online-ul a fost bineînțeles vedeta și vânzările au crescut cu aproximativ 320% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Foarte puține deocratiuni mai sunt în acest moment. Majoritatea colecției s-a vândut în toate magazinele, chiar și acolo unde am avut carantină, magazinul din Sibiu. S-au vândut aproximativ 500 de brazi, 20.000 de globuri de sticlă și peste 1.700 de instalații.”

De vreme ce a stat mai mult acasă, Alice a cheltuit în jur de 3.000 de lei pe decorațiuni. Asta pentru că a vrut să se simtă bine în locul care i-a devenit și casă și loc de muncă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alice, clientă: „Îmi place să vin aici pentru că oferta este mai variată și, în același timp, și lucrurile mi se par mai de calitate. Îmi place să iau câte ceva, pur și simplu îmi face mie bine fiindcă îmi plac culorile.”

Dacă îți dorești un brad spectaculos, poți comanda unul gata împodibit de un expert.

Adelina Badea, director executiv Mobexpert: „Anul acesta am venit cu o ofertă cu brazi gata împodobiți pe care i-am livrat acasă oriunde în țară.”