• Un profesor de drept din Dakota de Sud predă studenților lecții de Taylor Swift.
  • Sean Kammer a vrut ca la cursul său de scriere juridică să apeleze la muzică și artă pentru a-i ajuta pe studenții săi să regândească limbajul juridic.
  • Profesorii de drept din întreaga țară apelează din ce în ce mai mult la cultura pop.

Un profesor de drept din Dakota de Sud predă, de obicei, subiecte grele, cum ar fi delictele și resursele naturale. Dar semestrul viitor, el și studenții săi vor să schimbe modelul de învățare, îndreptându-și atenția spre Taylor Swift.

Sean Kammer a vrut ca la cursul său de scriere juridică să apeleze la muzică și artă pentru a-i ajuta pe studenții săi să regândească limbajul juridic și să elaboreze argumente convingătoare. Cel care s-a autointitulat „Swiftie” s-a gândit că un curs legat de artista pop este, de asemenea, o modalitate de a se conecta cu studenții săi.

Nici în cele mai nebunești vise ale sale, Kammer nu s-a așteptat la atenția pe care a generat-o anunțul – cursul a strâns rapid mulți studenți, scrie AP.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

„Reacția din partea studenților a fost interesantă”, a spus el. „Dacă ne putem distra în timp ce explorăm unele dintre aceste probleme sau aspecte teoretice complexe, cred că elevii vor fi inspirați să gândească mai profund.” 

Swifties de la Facultatea de Drept Knudson a Universității din Dakota de Sud nu sunt singurii care se distrează cu astfel de cursuri. Profesorii de drept din întreaga țară apelează din ce în ce mai mult la cultura pop și la celebritate – uneori chiar cu ajutorul vedetelor – pentru a atrage o nouă generație de studenți și pentru a contextualiza concepte complicate.

Citește și