• Legea învățământului preuniversitar va fi modificata prin ordonanță de urgență, pentru ca elevii de liceu să poată studia disciplina „istoria evreilor: Holocaustul”.
  • Doru Grădinaru, profesor de istorie, spune că această materie se studiază în clasa a unsprezecea, de toți elevii, indiferent de profil.
  • Scopul acestei noi materii este acela de a crea anumite valori, spune Doru Grădinaru.

Ligia Deca vine cu modificări înaintea începerii anului școlar. Legea învățământului preuniversitar va fi modificata prin ordonanță de urgență, pentru ca elevii de liceu să poată studia disciplina „istoria evreilor: Holocaustul”.

Doru Grădinaru, profesor de istorie, spune că această materie se studiază în clasa a unsprezecea, de toți elevii, indiferent de profil.

Doru Grădinaru: „Cred că e foarte important să cunoaștem istoria evreilor și să înțelegem ce s-a intamplat în timpul holocaustului, pentru a nu se mai întâmpla.”

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

„Scopul acestei noi materii este acela de a crea anumite valori, spune Doru Grădinaru. Urmează să fie introdusă și materia istoria consumismului în România”, a spus Doru Grădinaru, la Aleph News.

Citește și: