• 73 de mii de tineri britanici în vârstă de 18 ani își amână anul acesta studiile.
  • Tinerii din UK sunt de părere că în timpul liceului nu au putut socializa suficient.
  • Britt Dewing: vor experiență din lumea reală, este mai bine pt. sănătatea lor mintală.

Tinerii din UK s-au săturat să învețe. Aproape 73 de mii de tineri britanici în vârstă de 18 ani și-au amânat începerea studiilor cu un an. Este cel mai mare număr din 2010 încoace.

Conform The Telegraph , tinerii își pun acum pe primul loc viată socială, asta după ce au fost blocați luni de zile in casa din cauza pandemiei. Britt Dewing, are 19 ani, și e un exemplu. Britt e de părere că motivul pentru care ea și colegii săi au nevoie de 1 an de pauză este pentru a câștiga experiență din lumea reală, pentru că în timpul liceului nu au putut socializa, nu au făcut întotdeauna ce le place și nu se cunosc suficient de bine.

Totodată, Părintele unui elev care a terminat liceul , a relatat că – aproape 70% din grupul de prieteni al fiului său au aplicat la universități, dar în septembrie, anul acesta nu se vor prezenta. Totodată unii adolescenți s-au simțit descurajați să îți prioritizeze studiile din cauza experienței prietenilor lor, studenți mai mari, care s-au confruntat cu multe cursuri online.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Lee Elliot Major, profesor, a declarat că „Unii studenți din generația 2023 simt, că au nevoie de o pauză după câțiva ani extrem de stresanți în educație.”

Rata de admitere la universitate pentru tinerii britanici în vârstă de 18 ani a scăzut anul trecut pentru prima dată în ultimul deceniu.

Citește și: