• Modulul 3 o să dureze până în februarie când elevii o să se bucure de o nouă vacanță.
  • Elevii și profesorii vor merge la școală până pe 9, 16 sau 23 februarie, când începe vacanța de schi.
  • De luni, 19 februarie, 26 februarie sau 4 martie 2024, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4.

Gata cu vacanța! Astăzi, 3,5 milioane de elevi se întorc în bănci pentru prima zi de școală din an, după 2 săptămâni libere. Modulul 3 de cursuri care începe pe 8 ianuarie ține 6, 7 sau 8 săptămâni, în funcție de județ.

Modulul 3 o să dureze până în februarie când elevii o să se bucure de o nouă vacanță. Perioadele însă diferă. Elevii și profesorii vor merge la școală până pe 9, 16 sau 23 februarie, când începe vacanța de schi. Mai exact, copiii de grădiniță, elevii și profesorii din Bistrița-Năsăud și Satu Mare au o săptămână liber între 12 și 18 februarie.

25 de județe și Municipiul București vor avea vacanța „mobilă” din 19 până în 25 februarie.-aici intră și Argeș, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău și lista continuă. Mai rămâne- perioada 26 februarie – 3 martie 2024 care a fost aleasă de 14 inspectorate școlare: printre ele se numără- Sibiu, Alba, Brașov, Constanța, Brașov.. Această vacanță o să influențeze modulul 4 de cursuri.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE

De luni, 19 februarie, 26 februarie sau 4 martie 2024, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4 care durează până pe 26 aprilie inclusiv când, pentru două săptămâni, este vacanța de primăvară, în timpul căreia sunt sărbătorile pascale.

Citește și