• Duminică, 7 ianuarie, vedeta filmului regizat de Greta Gerwig a sosit pe covorul roșu într-o rochie roz aprins cu paiete de la Armani.
  • În timp ce vorbea cu Marc Malkin pe covorul roșu, Robbie a dezvăluit că look-ul a fost inspirat de păpușa Superstar Barbie din 1977. 
  • . Robbie a dezvăluit, de asemenea, că se simte ca Superstar Barbie la gala de premiere.

Margot Robbie a demonstrat că este în continuare regina vestimentației inspirate de Barbie cu look-ul ei în nuanțe de roz pentru Globurile de Aur 2024, scrie The Independent.

Duminică, 7 ianuarie, vedeta filmului regizat de Greta Gerwig a sosit pe covorul roșu într-o rochie roz aprins cu paiete de la Armani, pe care a asortat-o cu o eșarfă din plasă într-o nuanță similară de roz. În timp ce vorbea cu Marc Malkin pe covorul roșu, Robbie a dezvăluit că look-ul a fost inspirat de păpușa Superstar Barbie din 1977.

„Ce te-a făcut să te hotărăști să porți roz astăzi?”, a întrebat-o în glumă Malkin pe Robbie, care este nominalizată la Globul de Aur pentru actriță într-un film muzical sau de comedie pentru rolul său de păpușă iconică.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ca răspuns la întrebare, Robbie a spus: „Nu știu, pur și simplu m-am trezit și m-am gândit că poate ar fi potrivit în această seară. Aceasta este Armani și este Superstar Barbie din 1977″. Robbie a dezvăluit, de asemenea, că se simte ca Superstar Barbie la gala de premiere.

În timpul interviului de pe covorul roșu, Robbie a reflectat, de asemenea, asupra a ceea ce a însemnat pentru ea să vadă „marea de oameni îmbrăcați în roz” la proiecțiile din cinematografe ale filmului. vA fost un sentiment atât de sălbatic și nu am mai văzut o astfel de experiență comună la cinematograf de când eram copil”, a adăugat ea.

Aceasta nu este prima dată când Robbie se bazează pe istoricul de invidiat al modei Barbie pentru look-urile sale de covor roșu. În timpul turneului de presă pentru film, Robbie a purtat mai multe ținute inspirate de Barbie două ținute Versace personalizate inspirate de ansamblul „Day to Night” al păpușii Mattel din 1985 și o minivestire cu dungi albe și negre de la Hervé Léger, pe care a purtat-o ca un omagiu adus primei păpuși Barbie, care a fost lansată în 1959.

Citește și