• Silviu Predoiu: Politicienii ignoră calitatea profesorilor de modele de viaţă pentru elevii lor.
  • Silviu Predoiu: Ignorând strigătul profesorilor pentru o viaţă decentă, politicianul nostru ignoră în fapt o nevoie a copiilor şi nepoţilor noştri de azi şi de mâine.
  • Silviu Predoiu: De ce v-ar crede cineva că veţi aplica noua potenţială lege a salarizării unitare dacă pe cele două anterioare nu le-aţi implementat niciodată până la capăt?

Gen. (r) Silviu Predoiu, membru fondator la Partidul Liga Acţiunii Naţionale (PLAN), afirmă, într-o postare pe Facebook, că profesorii, aflaţi în grevă generală, sunt modele pentru elevi, iar când politicienii ignoră revendicările lor pentru o viaţă decentă, ignoră, de fapt, o nevoie a copiilor şi nepotilor noştri, îşi bat joc de viitorul României.

“Cred că prea mulţi politicieni şi de prea mult timp uită ca şcoala nu îl învaţă pe copil sau pe tânar doar ce şi cum să gândească ci şi, mai ales, prin exemplul dascălilor, cum să trăiască. Ignorând strigătul acestora pentru o viaţă decentă, politicianul nostru ignoră în fapt o nevoie a copiilor şi nepoţilor noştri de azi şi de mâine, îşi bate joc de viitorul României, de speranţa la o viaţă mai bună şi o ţară mai bogată şi puternică”, afirmă Silviu Predoiu.

Fondatorul PLAN mai spune că premierul Ciucă le promite profesorilor o nouă lege a salarizării, uitând faptul că există două legi pe această temă, dar care nu au fost aplicate niciodată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

“Confirmând parcă importanta educaţiei, a exerciţiului de a citi şi de a înţelege, domnul prim-ministru Ciucă se bagă singur în seamă, asigurându-ne că problema salarizării cadrelor didactice se va rezolva prin legea salarizării unitare. Heeei, domnul doctor în ştiinţe, avem deja de 13 ani legislaţie pentru salarizarea unitară, chiar asa se şi numeste, doar că nu o aplicăm. Nu v-a informat ION, consilierul Dvs? Dacă actuala lege este bună, de ce nu o aplicăm, dacă nu este bună, ce trebuie schimbat în ea? De ce v-ar crede cineva că veţi aplica noua potenţială lege dacă pe cele două anterioare nu le-aţi implementat niciodată până la capăt?”, punctează Silviu Predoiu.

Citește și: