• În cadrul Universității din București (UB) studenții au primit astăzi pliante despre cariere în Serviciul Român de Informații (SRI) în culoarul principal al Facultății de Litere.
  • Pe broșurile distribuite apărea mesajul „căutăm continuu ofițeri (…) suntem interesați în a selecta psihologi, lingviști, juriști, personal medical, personal logistic, financiar“
  • „Puteți aplica pentru un loc în echipa SRI oricând găsiți un rol care vii se potrivește și oricând simțiți că puteți adăuga entuziasm și pricepere misiunilor noastre”, scrie în pliant.

În cadrul unui eveniment de job-uri din cadrul Universității din București, mai mulți studenți au primit pliante despre cariere în Serviciul Român de Informații (SRI) în culoarul principal al Facultății de Litere.

Pliantele au fost împărțite de un tânăr care stătea în preajma unor standuri cu oferte de locuri de muncă și burse de studii prezentate în cadrul „Career Fest“, scrie Edupedu.ro

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Foto-Edupedu.ro

Edupedu.ro a obținut o broșură dintre cele împărțite, unde studenții sunt informații despre „Cum puteți deveni ofițer SRI“, cu explicații pentru elevii de liceu, studenți și absolvenți de studii superioare, detalii despre ce presupune selecția și faptul că este deschisă permanent: „Căutăm continuu ofițeri operativi, ofițeri analiști, specialiști tehnici și, pentru situații punctuale, suntem interesați în a selecta psihologi, lingviști, juriști, personal medical, personal logistic, financiar”.

”Puteți aplica pentru un loc în echipa SRI oricând găsiți un rol care vi se potrivește și oricând simțiți că puteți adăuga entuziasm și pricepere misiunilor noastre”, scrie în pliant.

 În ianuarie 2022, studenții Facultății de Filosofie a Universității din București au fost anunțați oficial de instituția de învățământ superior că își pot începe o carieră în Serviciul Român de Informații (SRI).

Citește și: