• Victor Anghel are 9 ani și visează să devină polițist, youtuber sau it-ist.
  • Supereroul său favorit este Hulk, pentru că știe cum să își învingă mereu inamicii.
  • Dacă ar fi președinte pentru o zi, Victor ar combate problemele legate de poluare.

Astăzi puterea e a copiilor. Victor are 9 ani și are o listă lungă de meserii pe care i-ar plăcea să le facă: polițist, youtuber, IT-ist. E mic, dar are vise mari. Când întrebi un copil de 9 ani, „Ce ai face dacă ai putea schimba lumea?” , te aștepți să-ți că și-ar dori ca pământul pe care călcăm să fie din ciocolată sau că, în loc de flori de cireș, crengile pomilor să fie îmbrăcați în vată de zahăr.

La vârsta sa, însă, Victor are vise mari. Dacă ar fi președinte pentru o zi, Victor ar face poluarea să dispară definitiv, iar pe copii, iar învăța ce înseamnă cinstea.

„Aș schimba poluarea, să nu mai fie, copiii să nu mai stea așa mult pe telefoane și pe calculatoare și aș mai vrea ca toți oamenii să citească foarte mult. Pe copii as vrea sa-i învăț să fie mai cinstiți, să nu mai enerveze parinții și aș vrea să nu mai fie foarte mulți copii pedepsiți pentru că asta ar duce la tristețe. ” , a spus Victor la Aleph News

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Și dacă vorbim de supereroii preferați ai unui băiețel de 9 ani, cel mai probabil, te gândești că răspunsul va fi, cu siguranță, „Batman” sau poate că „Spiderman” . Pentru Victor, adevăratul supererou este nimeni altul decât Hulk, pentru că știe cum să-și doboare inamicii.

„Eroul meu preferat este Halk. Practic, poate să alunge foarte multe lucruri și poate otrăvii inamicii”.

Citește și: