• Copiii sunt liderii zilei de mâine. Oferă-le resurse și încredere de a-și implini visurile.
  • Elisei Popescu îi place foarte mult să cânte, iar visul ei cel mai mare este să fie artist.
  • Puterea copiilor rezidă în vocea lor! Ascultă-i și încurajează-i să-și exprime.

Puterea ei e vocea. Și atunci când vocea se pliază perfect pe un portativ, devine un mesaj auzit de toată lumea. Elisa își dorește să ne facă mai buni și mai responsabili…prin cântecul ei.

„Îmi aduc aminte de când eram mică… când am auzit la o cântăreață cum cânta și din momentul acela m-am îndrăgostit de muzică și am realizat că eu prin muzică mă regăsesc și de atunci am continuat să ascult muzică și să cânt și de la vârsta de nouă ani. Am vorbit cu mama mea și m-a înscris la cursuri de canto și de atunci am continuat până în ziua de astăzi. Și sunt sigură că nu voi renunța niciodată la visul meu” .

Deși lumea sa se învârte în jurul muzicii, Elisa nu neglijează problemele reale ale societății. Dacă ar fi președinte pentru o zi, ea ar schimba sistemul educațional și cel al sănătății din România.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Dacă aș fi președinte pentru o zi cu siguranță aș încerca să îmbunătățesc sistemul de educație și sistemul de sănătate, dar îmi doresc, de asemenea, să am grijă și de mediul înconjurător și să fac tot ce pot pentru a-l îmbunătăți”.

Și nu uită nici de cei neajutorați. Dacă ar putea schimba lumea, ea le-ar reda încrederea în sine, celor care nu știu să se aprecieze îndeajuns.

„Aș schimba lumea prin încredere și prin voință și aș încerca să fac tot ce pot pentru a schimba mentalitatea persoanelor care nu au încredere în ele și care au zile în care se simt mai triste, fără putere și aș face tot ce îmi stă în putință pentru a le da încrederea aceea de care au nevoie, pentru a reuși și pentru a-și îndeplini toate visele. ” , a spus Elisa Popescu la Aleph News.

Citește și: