• Profesorul ocupă un loc important în activitatea educaţională deoarece contribuie la formarea personalităţii elevilor, la comportamentul lor în societate, la formarea ca indivizi şi cetăţeni.
  • Mirela Tanc este un profesor recunoscut la nivel mondial și a fost nominalizată la Global Teacher Prize, premiul Nobel pentru educație.
  • Mirela Tanc: Elevii capătă încredere în mine, văd că cineva îi ascultă și pe ei și că cineva vorbește aceeași limbă cu ei.

Profesorul ocupă un loc important în activitatea educaţională deoarece contribuie la formarea personalităţii elevilor, la comportamentul lor în societate, la formarea ca indivizi şi cetăţeni. Orice profesor este şi un creator de modele, de proiecte educaţionale, de metode şi procedee.

Mirela Tanc reușește să își pună amprenta în viețile elevilor săi. Aceasta predă limba și literatura română la Școala Gimnazială ”Oltea Doamna” și colaborează cu Școala Internațională din Oradea. Aceasta este un  profesor recunoscut la nivel mondial și a fost nominalizată la Global Teacher Prize, premiul Nobel în educație, atrăgând atenția prin inovație și creaticitate.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Folosesc în predarea mea pasiunile elevilor mei și în primul rând jocuri, pentru că le place foarte mult elevilor noștri să se joace. Prin joc îi conving să citească, îi conving să rezolve exerciții mai grele, prin joc îi câștig de partea mea să recaptuleze noțiuni gramaticale sau literare. Astfel ei capătă încredere în mine, văd că cineva îi ascultă și pe ei și că cineva vorbește aceeași limbă cu ei”, a spus Mirela Tanc.

Mirela Tanc a găsit soluții practice pentru lipsa de motivație a elevilor. Aceasta transmite cu succes iubirea ei pentru carte și elevilor ei. Multi dintre copiii care ies din băncile clasei Mirelei Tanc sunt acum câștigători ai concursurilor și olimpiadelor de profil și obțin rezultate remarcabile la examenele naționale.

Mirela Tanc a dezvăluit, în premieră la Aleph News, că va fi invitată la Global Teacher Prize Ambassador, program al premiilor Nobel: „de Ziua Educației sunt speaker alături de alți colegi de ai mei la Global Teacher Prize Ambassador, unde sunt invitați laureați ai premiului Nobel, oameni de știință, educatori de top din întreaga lume”.

Citește și: