• Consensus seamănă cu majoritatea motoarelor de căutare, dar ceea ce îl diferențiază este faptul că puneți întrebări de tip „Da/Nu”.
  • Utilizatorii pot să întrebe Consensus despre relația dintre concepte și despre cauza și efectul unui lucru.
  • Research Rabbit permite adăugarea de lucrări academice la colecții”.

Viitorul mediului universitar va fi transformat de modele lingvistice de inteligență artificială. Mediul academic și inteligența artificială devin din ce în ce mai interconectate și, pe măsură ce A.I. continuă să avanseze, este probabil ca profesorii universitari să continue fie să îmbrățișeze potențialul său, fie să își exprime îngrijorarea cu privire la riscurile sale.

Pe primul loc avem Consensus. Consensus seamănă cu majoritatea motoarelor de căutare, dar ceea ce îl diferențiază este faptul că puneți întrebări de tip „Da/Nu”, la care oferă răspunsuri cu consensul comunității academice. Utilizatorii pot, de asemenea, să întrebe Consensus despre relația dintre concepte și despre cauza și efectul unui lucru. Avem apoi Elicit.org.

Software-ul poate găsi documente relevante care nu corespund perfect cuvintelor-cheie, le poate rezuma și poate extrage informații esențiale. Pe locul 3 este Scite.ai. Asemănător cu Elicit, Scite oferă răspunsuri la o întrebare, împreună cu o listă detaliată a tuturor lucrărilor citate în răspuns. Ultimul, dar nu cel din urmă, este Research Rabbit. Research Rabbit permite adăugarea de lucrări academice la colecții”. Aceste colecții permit software-ului să învețe despre interesele utilizatorului, generând noi recomandări relevante.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Citește și