• Neversea te așteaptă, începând de astăzi, la malul mării cu peste 200 de artiști internaționali.
  • Neversea ți-a pregătit experiențe memorabile: DJ care mixează la 50 de metri înălțime, zone de jocuri, zone de relaxare și instagramabile.
  • Pe cele şase scene, îi poți vedea pe Salvatore Ganacci, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet.

Neversea te așteaptă, începând de astăzi, la malul mării cu peste 200 de artiști internaționali. Neversea ți-a pregătit experiențe memorabile: DJ care mixează la 50 de metri înălțime, zone de jocuri, zone de relaxare și instagramabile,

Pe cele şase scene, îi poți vedea pe Salvatore Ganacci, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet.

Festivalul, care se va desfășura între 6 și 9 iulie la Constanța, va dispune pentru prima dată în cadrul unui festival de tehnologia Revocalize.ai, fanii putând să cânte alături de vocile artiștilor lor preferați, au anunțat organizatorii.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Neversea sărbătorește anul acesta a cincea ediție și promite patru zile si patru nopți pline de distracție.

Anul acesta, 30 de designeri români te așteaptă la F.A.B Stage, unde poți găsi colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii. Și pentru ca look-ul de festival să fie complet, organizatorii pregătesc și zone de makeup, hair și tatuaje temporare.

Experiența este completată de artiștii stradali, dansatori și cataligari. La cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa vei vedea și spectacole pirotehnice, show-uri de lumini sau artificii de zi.

Citește și