• „Dacă am simțit ritmul și sunetul personajului – dacă am înțeles bine și, de obicei, diferența este foarte subtilă – atunci cred că totul a părut să urmeze mișcarea”, a susținut actorul.
  • El va rămâne în memoria fanilor pentru rolul său de șef al lui Jennifer Aniston, Rachel Green, la magazinul universal Bloomingdales din Friends.
  • Whitehead a făcut apariții și în emisiunile TV Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd Rock from the Sun, The Drew Carey Show și Mad About You.

Starul îndrăgitului sitcom american Friends, Paxton Whitehead, a murit la vârsta de 85 de ani, scrie Far Out. Actorul englez fusese un pilon principal al Broadway-ului și a apărut în mai multe sitcom-uri din SUA în anii 1990. Paxton a murit vinerea trecută (16 iunie) într-un spital din Arlington, Virginia. Fiul său, Charles Whitehead, a confirmat vestea tristă.

Cine a fost Whitehead?

Whitehead, născută în Kent, a jucat într-o serie de producții de pe Broadway, inclusiv Camelot în 1980 alături de Richard Burton, My Fair Lady cu Richard Chamberlain și The Importance of Being Earnest. Cu toate acestea, el va fi probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul său de șef al lui Jennifer Aniston, Rachel Green, la magazinul universal Bloomingdales din Friends.

Sursă: News

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Whitehead a făcut apariții și în emisiunile TV Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd Rock from the Sun, The Drew Carey Show și Mad About You. În 2017, Whitehead a discutat despre rolurile sale preferate, admițând că acestea erau adesea cele mai proaste.

„Toată lumea spune că sunt greu de făcut, dar depinde. Ori ai un talent pentru asta, ori nu ai”, a spus el „Cred că este greu pentru unii oameni. Nu mi s-a părut atât de greu”, a adăugat el. „Nu știu. Părea că am răspuns la asta. Când eram mai tânăr, mă străduiam din greu să înțeleg corect punctul din punct de vedere vocal.”

Actorul a continuat: „Dacă am simțit ritmul și sunetul personajului – dacă am înțeles bine și, de obicei, diferența este foarte subtilă – atunci cred că totul a părut să urmeze mișcarea și așa mai departe”.

Citește și: