• „Dacă nu vă opuneți acestui lucru, atunci nu sunteți oameni”, a spus Foster. 
  • Actrița activă din punct de vedere politic și-a împărtășit poziția pe rețelele de socializare.
  • Ea a abordat diviziunea controversată și continuă dintre poporul palestinian și cel israelian.

Sara Foster îi critică pe cei care aleg să nu se exprime împotriva atacului violent al organizației teroriste Hamas asupra Israelului. Actrița activă din punct de vedere politic, care este și fiica magnatului muzical David Foster, și-a împărtășit poziția pe rețelele de socializare, condamnând violențele și pe cei care le-au apărat, informează New York Post.

Ea a abordat, de asemenea, diviziunea controversată și continuă dintre poporul palestinian și cel israelian. „Nu susțin uciderea unor oameni nevinovați. Oamenii care mor nu sunt cei care se află în această suferință radicală. Palestinienii iubitori pe care îi cunosc nu doresc acest lucru. Poporul iubitor din Israel nu dorește acest lucru. Hamas este RĂUL. Punct. Cum poate NIMENI, indiferent de naționalitate sau rasă, să apere acest lucru?”, a împărtășit ea pe povestea ei de pe Instagram, alături de o postare a organizației Stand With Us, care luptă împotriva antisemitismului și susține Israelul.

„Dacă sunteți prea speriați să spuneți că sunteți de partea Israelului sau chiar dacă nu sunteți, cel puțin fiți împotriva copiilor de 4 ani care sunt scoși din paturile lor de o organizație teroristă”, a spus Foster într-o poveste separată de pe Instagram.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

„Și dacă nu vă opuneți acestui lucru, atunci nu sunteți oameni”, a adăugat Foster.

Citește și: