• Filmul relatează evenimentele din 1957, un an cheie din viaţa lui Ferrari.
  • „Au fost cele mai înfricoşătoare lucruri de pe platou, dar nu m-au lăsat să conduc maşinile din motive de asigurare”, a declarat Driver.
  • Regizat de cineastul veteran Michael Mann, „Ferrari” prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport.

Adam Driver, starul filmului „Ferrari”, a dezvăluit joi că nu i s-a permis să conducă niciuna dintre maşinile de curse care apar în filmul biografic al celebrului constructor auto italian Enzo Ferrari.

„Au fost cele mai înfricoşătoare lucruri de pe platou, dar nu m-au lăsat să conduc maşinile din motive de asigurare”, a declarat Driver. Filmul relatează evenimentele din 1957, un an cheie din viaţa lui Ferrari, în care constructorul se luptă pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire, se confruntă cu traume personale şi se luptă cu rivalul Maserati pentru supremaţia în circuit.

Regizat de cineastul veteran Michael Mann, „Ferrari” prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport. Pe lângă faptul că a construit replici exacte ale maşinilor, Mann a avut grijă să reproducă sunete autentice, înregistrând zgomotele maşinilor originale, inclusiv un vechi Maserati de curse deţinut de Nick Mason, toboşarul grupului rock Pink Floyd.

Recomandări

NZEB EXPO ÎȚI ARATĂ CASA 3D
5,5MIL TURIȘTI PUN ÎN PERICOL SANTORINI
APPLE PRIMEȘTE SANCȚIUNI DE LA COMISIA EUROPEANĂ
G7 VREA ARMISTIȚIU GLOBAL ÎN TIMPUL JO 2024
SPANIA INVINGE CROAȚIA LA EURO 2024
ALEGERILE DE LA S1 NU SE REIAU

„Nu există nimic asemănător. Sunt frumoase, ameninţătoare şi sălbatice”, a declarat Mann.

„Ferrari” este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru prestigiosul premiu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia. Evenimentul se desfăşoară până pe 9 septembrie.

Citește și