• Luna trecută, Adele a confirmat” că s-a căsătorit cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul.
  • Cântăreața locuiește în Los Angeles din 2016, iar anul trecut și-a cumpărat acolo un conac despre care se spune că valorează 58 de milioane de dolari.
  • Sufăr de depresie sezonieră foarte gravă, așa că vremea este bună pentru mine aici. Este ciudat uneori, pentru că sunt foarte britanică”, a spus artista.

Adele a dezvăluit că suferă de tulburare afectivă sezonieră, cunoscută și sub numele de SAD, ceea ce îi face dificilă viața în Marea Britanie, scrie Sky News.

Cântăreața locuiește în Los Angeles din 2016, iar anul trecut și-a cumpărat acolo un conac despre care se spune că valorează 58 de milioane de dolari. Ea a declarat pentru The Hollywood Reporter că îi place să trăiască în Los Angeles – în mare parte datorită vremii.

Sufăr de depresie sezonieră foarte gravă, așa că vremea este bună pentru mine aici. Este ciudat uneori, pentru că sunt foarte britanică”, a spus artista.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

SAD este o formă recurentă de depresie care apare iarna și se caracterizează prin oboseală extremă, retragere din activitatea socială, dispoziție scăzută de durată și apetit crescut. Adele a mai spus că îi place să locuiască în Los Angeles pentru că este lăsată în pace”. Pentru oricine care nu a fost niciodată în Los Angeles, presupune că ar fi opusul. Dar sunt atât de mulți oameni celebri aici încât nu-și pierd timpul”.

Îi e dor de Londra, dar nu se poate întoarce

Dragostea ei pentru noua ei viață nu înseamnă că nu-i este dor de casă. Discutând despre cântecul ei Hometown Glory, ea a spus că acesta a făcut-o să fie foarte emoționată”.

Mi-e foarte dor de Londra, dar mi-e dor de Londra de dinainte ca toate acestea să se întâmple în viața mea”.

Ea a spus că își amintește că a scris cântecul ca și cum ar fi fost ieri”. L-am scris a doua zi după ce am mers la primul meu protest. În Londra, în Marea Britanie, eram supărați pe Tony Blair pentru că voia să intre în război cu Irakul. A fost ca o participare de un milion de oameni la Londra, iar noi mărșăluim, iar eu aveam 16 ani, iar eu și prietena mea Olivia am mers. Ne-am făcut pancarta și ne-am simțit atât de puternici.”

Luna trecută, Adele a confirmat” că s-a căsătorit cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul.

Citește și