• Pe 7 decembrie, cântăreața a intrat pe platforma de socializare pentru a împărtăși detalii despre noua ei relație.
  • Deși noua ei poveste de dragoste i-a adus o bucurie imensă, unii fani nu au fost prea încântați de relație.
  • Câteva persoane și-au exprimat opiniile pe conturile fanilor, criticând cuplul.

Selena Gomez renunță din nou la Instagram. Pe 7 decembrie, cântăreața a intrat pe platforma de socializare pentru a împărtăși detalii despre noua ei relație. După luni de zile în care a discutat public despre viața ei, Gomez a confirmat aparent că are o nouă relație cu Benny Blanco. Fondatoarea Rare Beauty a postat un selfie cu ei, cu capul ei odihnindu-se pe umărul producătorului de discuri. Într-o postare ulterioară, un inel B” cu buline a fost fotografiat pe degetul ei, scrie The Independent.

Și, deși noua ei poveste de dragoste i-a adus o bucurie imensă, unii fani nu au fost prea încântați de relație. Câteva persoane și-au exprimat opiniile pe conturile fanilor, criticând cuplul. Selena Gomez nu a fost mulțumită de reacții și a comentat pe paginile fanilor pentru a le pune la îndoială motivele și pentru a-și apăra relația.

Nu înțeleg. Dacă chiar vă pasă de mine…Acesta este cel mai fericit moment al meu. Dacă nu vă pasă, simțiți-vă liberi să spuneți ce vreți”, a scris ea. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele voastre să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. dacă nu mă poți accepta în cel mai fericit moment al meu, atunci nu mai fi deloc în viața [mea]”.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC

Pentru haterii care au adus argumentul că Blanco îi făcea umbră cu ani în urmă”, cântăreața a vorbit sincer. Lol, da, și tot este mai bun decât oricine cu care am fost vreodată”, a spus ea.

Citește și