• Selena Gomez a postat o serie de imagine din Paris, făcute în ultimele două luni, în timpul filmărilor pentru pelicula „Emilia Perez”.
  • Cântăreața a împărtășit mai multe fotografii alături de echipa de filmare și de sora sa mai mică, Grace Teefey, cu care a împărțit un croissant imens.
  • Postarea Selenei a strâns peste 7 milioane de like-uri, în mai puțin de 24 de ore.

Selena Gomez a împărtășit pe pagina sa de Instagram o serie de imagini din Paris, făcute în ultimele două luni, în timpul fimărilor pentru pelicula „Emilia Perez”, scrie ET.

În fotografii, cântăreața se bucură de peisajul parizian, alături de echipa de filmare și de sora sa mai mică, Gracie Teefey cu care împarte un croissant imens.

Postarea a strâns peste 7 milioane de like-uri, în mai puțin de 24 de ore.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Mulțumesc Parisului pentru că mi-a fost o casă pentru două luni! Am iubit fiecare moment. Lucrul la acest film mi-a schimbat complet viața. Abia aștept să împărtășesc mai multe în curând! Vă iubesc pe toți”, a scris Gomez în descrierea fotografiilor de pe Instagram.

Artista a dezvăluit că se află la Paris în luna mai, după ce a o postat primele fotografii pe Instagram, alături de prietena sa, Priscilla Cosme.

Citește și: