• Cântăreața Alina Eremia a susținut, marți, un concert online, chiar de ziua ei.
  • Alina Eremia: Anul asta s-a mutat totul online, vremurile pe care le trăim ne forțează să facem asta.
  • Alina Eremia: Mă reprezintă muzica, însă tot ce am făcut a fost în zona artistică.

Cântăreața Alina Eremia a fost invitata lui Vlad Craioveanu în emisiunea „Ochii Pe Mine!”. Artista a vorbit despre anul 2020, despre cum a ajuns să joace în telenovele și a ținut să le dea sfaturi și tinerilor.

„Ceea ce îmi doresc de ziua mea s-a întamplat. Să fiu pe scenă. Anul trecut, eram pe scenă de ziua mea. Anul asta s-a mutat totul online, vremurile pe care le trăim ne forțează să facem asta. Am avut emoții în concertul pe online. Este și mai greu să treci sticla. Una este interacțiunea live cu oamenii. Pe online îți doresti foarte tare ca ei să rămână entuziasmați pe tot parcursul concertului. (…) Noi o să facem tot posibilul sa nu moară muzica live și mă bucur că este mai multă forfortă cu treaba asta de muzică live. La concertul meu, a fost un altfel de acces, mi-am dorit de ziua mea să fac un bine și toți banii care, să zic ca ieșeau din bilete, mi-am dorit să le transform în donații. Este o poveste de viață foarte impresionantă și chiar sper să se strângă suma neceasară. Ne-am propus să strângem suma de 10.000 de euro”, a spus cântăreața.

Despre anul 2020

Alina Eremia: „Nu a fost un an simplu. A fost un an complex, a fost un an al adaptărilor, a fost un an mult mai greu pentru echipa mea. Erau oameni care depindeau de jobul acesta. Au avut foarte mult de suferit. A fost un an cu multe pierderi din punct de vedere financiar. E foarte greu să supraviețuiesti unui astfel de val care vine și te lovește și, din păcate, ești neputincios. Ești legat de mâini și de picioare. Autoizolarea a creat un soi de panică, angoasă, oamenii nu au știut cum să se mai raporteze unii la ceilalți. Tot ce înseamnă socializare față în față a fost împăcată grav. Proiectele trebuie sa meargă. Eu sunt un om care trebuie să se reinventeze. Nu-mi place sa-mi plâng de milă, eu sunt un om care trebuie sa gasească soluții. Mă reprezintă muzica, însa tot ce am făcut a fost în zona artistica. Asta mă definește. Spuneam că vreau sa fiu pe scenă de când eram mica. Foloseam prispa casei si dădeam concerte pentru familie”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Despre cum a ajuns să joace în telenovele

„Mama m-a înscris la casting pe ascuns. Asa am ajuns să joc în telenovele. Într-o zi am primit un telefon că am trecut de proba online și să ma prezint la casting. Am zis că refuz sa mă duc, a urmat un șantaj agresiv din partea mamei. Până la urmă m-am dus la casting, am învățat o poezie, am avut noroc să încep cu proba de cântat unde m-am mai relaxat puțin. I-am convins destul de repede la proba de cântat. A contat faptul ca aveam veleități artistice puternice”, a recunoscut Alina Eremia.

„Casa părinților mei este in Buftea. Eu de la 14 ani m-am mutat singură în București. Am făcut treaba asta, pentru ca făceam naveta care dura la 3-4 ore zilnic. Atunci am decis împreună cu ai mei sa fac pasul ăsta”, a adăugat artista.

Sfaturi pentru tineri

,Având în vedere că totul este digitalizat pentru ei, ei s-au născut cu telefonul în mână și pentru ei e mai simplu tot ce însemnă interacțiune social media și mediul online. Este lumea lor, acolo activează ei, acolo se desfășoară ei. Este puțin diferit față de cum am copilărit eu, de exemplu. Ca sfat le spun să se folosească de acest instrument pe care îl cunosc atât de bine, le este la îndemână. Să se folosească de el, sunt multe platforme unde se pot promova, dar, revenind la niște sfaturi care să îi mai împamântănească așa puțin, să nu fugă de muncă și să nu aibă impresia că totul li se va servi pe o tavă de argint. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte sau dacă se întâmplă peste noapte, a te menține este de zece ori mai greu decât a da lovitura.

Despre campania „Salvați copiii” în care s-a implicat

„Dacă pot să fiu o portavoce pentru o cauză bună, o s-o fac mereu. Salvați copiii – copiii sunt viitorul și cred că uităm uneori lucrul asta. Mă implic pe partea de bullying în online, am mers în școli. La o vârstă fragedă este greu să gestionezi tot ce înseamnă bullying și sunt o grămadă de victime. Și încerc sa le fac toată munca asta mai ușoară. Este foarte greu sa ai control asupra unei astfel de situații. Copilul trebuie sa vină să-ți semnaleze astfel de probleme.