• „Este vorba despre granițele pe care dragostea le poate trece și despre puterea copleșitoare pe care o are iubirea”, a declarat Amber despre film.
  • Actrița a ales să poarte o rochie elegantă de culoare neagră cu mâneci în cascadă, iar pentru a evidenția întregul look pata de culoare a fost dată de rujul roșu.
  • Filmul „In The Fire” este prima producție pentru care a filmat de la finalizarea procesului avut cu Johnny Depp.

Amber Heard a lăudat noul ei film la premiera acestuia de la Festivalul de Film de la Taormina din Italia, scrie DailyMail. Actrița, în vârstă de 37 de ani, joacă în filmul „In The Fire”, prima ei incursiune înapoi pe marele ecran de când a pierdut dosarul de defăimare adus în 2022 de fostul ei soț Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani.

Sursă: DailyMail

„Este un film frumos despre efectul aproape supranatural și forța iubirii”, a spus ea pentru People la festivalul de film. Ea a adăugat: „Este vorba despre granițele pe care dragostea le poate trece și despre crearea ei și, de fapt, despre puterea copleșitoare pe care o are iubirea”. Heard, care în urma procesului s-a mutat în Spania împreună cu fiica ei de doi ani, a relatat „Nu vreau să sune clișeic, dar este un film despre dragoste”.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Rolul pe care îl joacă Amber în film

Intriga filmului In The Fire are loc în Columbia în 1899. Sinopsisul de pe site-ul festivalului dezvăluie că Amber va juca rolul unui psihiatru american văduv care „ajunge într-o fermă bogată din Columbia după ce a fost chemat să rezolve cazul unui copil deranjat”. Mama băiatului este îngrijorată de acuzațiile unui preot local întrucât spune despre copilul ei că este posedat de diavol.

Amber a emanat glamour din showbiz într-un ansamblu negru, în timp ce a prezentat In The Fire la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de la Taormina. Ea a croit o siluetă elegantă într-o rochie plisată cu mâneci în cascadă, pe care a coafat-o cu tocuri cu platformă.

Sursă: DailyMail

Amber a emanat glamour la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de la Taormina. Alegerea rochie plisată cu mâneci în cascadă a reușit să întoarcă privirile celor prezenți. Blonda de la Hollywood a optat pentru bucle și a completat look-ul cu o pată îndrăzneață de ruj roșu.

Citește și