• „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” primește reacții pozitive după premiera de la Roma.
  • Criticii au lăudat valoarea producției și atmosfera captivantă a filmului.
  • Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson și Simon Pegg fac parte din distribuție.

Premiera pe covorul roșu a filmului „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” a avut loc la o gală la Roma, iar primele reacții sunt extrem de pozitive pentru Tom Cruise, scrie The Independent.

Acesta este al șaptelea film din seria „Mission: Impossible”, în care Cruise se alătură lui Hayley Atwell, care interpretează un nou personaj misterios și distructiv numit Grace, pentru a descoperi o nouă armă terifiantă care amenință omenirea.

Astfel, actorul a ținut să sublinieze că filmările pentru „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” s-au desfășurat în timpul pandemiei de coronavirus, în Veneția și în Roma.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„A fost foarte important să facem asta pentru a arăta lumii întregi că pandemia de coronavirus nu va ucide cinematografia” , a spus el, adăugând: „Trebuie să mulțumesc tuturor pentru că, grație protocoalelor stricte de siguranță și cu ajutorul acestei țări, am reușit să facem ceva extraordinar” , a spus actorul.

„Am filmat în această piață o zi, în aer liber și a fost fantastic”, a mai declarat actorul, precizând: „Am reușit pentru că a fost închisă complet publicului și trebuie să recunosc că este unul dintre lucrurile pe care le cer studiourilor”.

„Ador să fac astfel de lucruri și să le organizez. Îmi place să călătoresc nu doar pentru a-mi promova filmele, ci, mai presus de orice, pentru a le face, pentru că asta îmi permite să arăt ce știu, să ajut industria, întreaga lume. Acesta este motivul pentru care filmez în diferite țări” , a mai explicat actorul, potrivit Hollywood Reporter.

Filmul a fost primul major de la Hollywood care și-a reluat producția în timpul pandemiei din 2020.

Proiecția de gală de la Auditorium della Conciliazione a fost întârziată cu peste 90 de minute, deoarece se pare că Tom Cruise a avut o întâlnire improvizată cu premierul italian Giorgia Meloni. Cu toate acestea, în cele din urmă, Cruise a ajuns pe scenă alături de regizorul Christopher McQuarrie și de actorii săi, printre care Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham și Greg Tarzan Davis.

În luna aprilie, Tom Cruise a oferit participanților la Cinemacon o secvență epică de urmărire pe motocicletă de 20 de minute din film, în care a fost implicat într-o serie de cascadorii periculoase în jurul capitalei italiene.

Perri Nemiroff de la Collider a scris pe Twitter: „Dead Reckoning Part One” este încă un câștigător pentru franciză. Valoarea producției este uimitoare, cu decoruri foarte bine realizate și captivante, care te fac să te simți în mijlocul acțiunii”.

Erik Davis de la Fandango a numit „Dead Reckoning” un „film de acțiune realizat impecabil care oferă divertisment continuu”.

Joseph Deckelmeier de la Screenrant a remarcat interpretarea impresionantă a lui Hayley Atwell, spunând că aceasta „fură fiecare scenă în care apare” și a numit filmul său preferat din seria „Mission: Impossible”. A menționat și faptul că povestea are un element de avertizare legat de inteligența artificială și a lăudat secvența cu trenul ca fiind uluitoare.

Scott Mendelson de la TheWrap a avut o părere mai puțin favorabilă, numind filmul „o mare dezamăgire”. A criticat dialogurile ciudate, interpretările slabe și aspectele narative problematice, pe care le-a atribuit în parte impactului pandemiei de COVID-19.

În decembrie 2020, Tom Cruise a devenit viral după ce o înregistrare audio în care îi certa pe membrii echipei pentru nerespectarea protocoalelor de siguranță COVID-19 a fost publicată de The Sun. Mulți fani au fost împărțiți între a-l critica pe Cruise pentru abordarea sa dură sau a-l lăuda pentru angajamentul său față de siguranța pe platou.

Într-un interviu recent, regizorul Christopher McQuarrie a reflectat asupra momentului controversat: „Totul a avut loc într-o perioadă foarte complicată și foarte nesigură. Evident, suntem recunoscători că oamenii au luat-o așa cum s-a dorit. Ne-am luptat pentru a menține industria în viață, ne-am luptat pentru ca oamenii să rămână angajați, ne-am luptat pentru studio, ne-am luptat pentru cinematografe și încă ne luptăm”.

„Misiune: Impossible – Dead Reckoning” este programat să fie lansat pe 12 iulie și se bucură de reacții pozitive din partea presei care a avut ocazia să vadă filmul înainte de lansare.

Citește și: