• Naționala României se va confrunta cu Elveția în cel de-al patrulea meci de calificare pentru Campionatul European din 2024.
  • Meciul se desfășoară luni, de la ora 21:45.
  • Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, este optimist: ,,Obiectivul meu este să mergem la Euro”.

Elveția și România se vor disputa în cel de-al patrulea meci de calificare pentru Campionatul European din 2024, unul extrem de important pentru „tricolori”. Partida pentru EURO 2024 se joacă luni seara, de la 21:45, scrie presa locală.

„Tricolorii” vin după un meci împotriva Kosovo, care s-a terminat egal (0-0). Naționala României speră la un rezultat pozitiv în fața actualului lider al grupei. Meciul se va disputa pe Swissporarena, în Lucerna, Elveția. Stadionul are o capacitate de 16.000 de locuri.

Edi Iordănescu este optimist

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a menționat duminică, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Elveţia, din calificările pentru Euro 2024, că „tricolorii” au venit la Lucerna pentru câștig.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI

„Obiectivul meu este să mergem la Euro şi după această dublă să rămânem pe loc calificabil şi dacă, se poate, să rămânem neînvinşi”. „Cu siguranţă nu este o bucurie să auzi că eşti etichetat ca o echipă mică, dar nu avem decât două opţiuni: să abandonăm sau să ne luptăm”, a declarat selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu.

Citește și