• De la dispariția lui Sands au avut loc opt căutări terestre și aeriene, dar acestea au fost îngreunate de condițiile precare din zonă.
  • Rămășițele au fost descoperite sâmbătă dimineață în apropierea muntelui Baldy, în sudul Californiei.
  • Sands, un pasionat de drumeții și alpinism, a fost dat dispărut pe 13 ianuarie, după ce nu s-a mai întors de la o drumeție în zona Mount Baldy.

Drumeții au găsit rămășițe umane într-o zonă montană din California unde actorul britanic Julian Sands a dispărut în urmă cu cinci luni, au anunțat autoritățile, informează Sky News. Rămășițele au fost descoperite sâmbătă dimineață în apropierea muntelui Baldy, în sudul Californiei, a declarat Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino. acestea au fost duse la biroul medicului legist pentru identificare, care se așteaptă să fie finalizată săptămâna viitoare, a adăugat departamentul.

Sands, un pasionat de drumeții și alpinism, a fost dat dispărut pe 13 ianuarie, după ce nu s-a mai întors de la o drumeție în zona Mount Baldy. Actorul în vârstă de 65 de ani, născut în Yorkshire, este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum A Room With A View”, Arachnophobia”, Leaving Las Vegas” și Warlock”, precum și pentru aparițiile la televiziune în 24″, Smallville” și Banshee”.

La începutul acestei săptămâni, familia sa a publicat o declarație în care a spus că îl păstrează în continuare în inimile noastre cu amintiri luminoase”. Suntem profund recunoscători echipelor de căutare și coordonatorilor care au lucrat neobosit pentru a-l găsi pe Julian”, se arată în declarația familiei, emisă de departamentul șerifului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Continuăm să îl păstrăm pe Julian în inimile noastre cu amintiri luminoase despre el ca tată minunat, soț, explorator, iubitor al lumii naturale și al artelor și ca interpret original și colaborator.” Un purtător de cuvânt al departamentului șerifului a declarat anterior că obiectivul acestuia era să aducă o încheiere” familiei.

De la dispariția lui Sands au avut loc opt căutări terestre și aeriene, dar acestea au fost îngreunate de condițiile precare din zonă și au fost oprite în martie din cauza riscului de avalanșe. O căutare din 17 iunie a inclus peste 80 de voluntari de căutare și salvare, adjuncți și personal, eforturile lor fiind susținute de două elicoptere și de echipaje de drone.

Citește și