• Într-una din expedițiile care au fost realizate în trecut către epavă, pasagerii au filmat cum echipajul este îmbarcat la bordul submersibilului Titan.
  • „Suntem sigilați. Sunt încântat. Sunt pentru prima dată pe un submarin”, explică un membru al echipajului.
  • Pasagerii submersibilului Titan sunt închiși cu șuruburi din exterior.

Foști pasageri ai submersibilului Titan, care au fost în excursia în care au vizitat epava navei Titanic din Oceanul Atlantic, și-au povestit experiența. Într-una din expedițiile care au fost realizate în trecut către epavă, pasagerii au filmat cum echipajul este îmbarcat la bordul submersibilului Titan.

„Suntem sigilați. Sunt încântat. Sunt pentru prima dată pe un submarin”, explică un membru al echipajului. Pasagerii submersibilului Titan sunt închiși cu șuruburi din exterior. În acest fel, ieșirea celor din interior este imposibilă.

În filmarea devenită virală, un tânăr aflat la bordul submersibilului Titan spune că „devine real. Doamne, încep să am emoții”. „Suntem în interiorul submarinului acum. Îl avem și pe proprietarul submarinului. Stăm de vorbă”, spune un alt bărbat, pasager într-o misiune anterioară la fundul Oceanului Atlantic.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
@_lunaeclipss333 This doesn’t sit right with my soul ! The minute they bolted that shut i would of been outtt !! 🥹 #submarine #oceangate #titanic #titan #stocktonrush #conspiracy #missingsubmarine #fyp #fypシ #foryou ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Fenomenul imploziei submersibilului Titan, la bordul căruia se aflau cinci persoane, a fost explicat de specialiști. Ambarcațiunea s-a scufundat duminică dimineața, atunci când nava de sprijin a pierdut contactul cu aceasta după aproximativ o oră și 45 de minute, a declarat paza de coastă americană.

O „implozie catastrofală” ar fi cauzat moartea membrilor submersibilului, care se deplasau spre epava Titanicului, de pe fundul Oceanului Atlantic. Autoritățile au declarat decesul celor cinci pasageri aflați la bordul submersibilului Titan. După lungi căutări, au fost găsite mai multe bucăți din navă, în apropierea epavei Titanicului.

Citește și