• Primarul Moscovei le-a spus locuitorilor să nu se deplaseze în oraș, trupele grupului Wagner, care s-a răzvrătit, fiind acum la doar câteva ore distanță.
  • Serghei Sobyanin a mai spus că luni va fi o zi nelucrătoare pentru majoritatea și că măsurile sunt necesare pentru a „minimiza riscurile”.
  • Vehicule înarmate au fost, de asemenea, filmate trecând pe lângă Kremlin, în timp ce s-a raportat că avionul prezidențial a zburat de la Moscova la Sankt Petersburg.

Primarul Moscovei le-a spus locuitorilor să nu se deplaseze în oraș, trupele grupului Wagner, care s-a răzvrătit. Serghei Sobyanin a mai spus că luni va fi o zi nelucrătoare pentru majoritatea și că măsurile sunt necesare pentru a minimiza riscurile”, scrie The Independent. El a adăugat că situația este dificilă”.

Se pare că oamenii lui Evgheni Prigojin primesc o reacție mixtă din partea rușilor în timp ce traversează țara pentru a lansa un asalt asupra capitalei, după ce liderul grupului de mercenari s-a pronunțat împotriva războiului din Ucraina.

Recomandări

RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
CUM CREȘTEM PRODUCȚIA DE PORUMB
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE

Au fost instituite măsuri de protecție în jurul Moscovei, iar soldații grupului Wagner par să reprezinte cea mai mare amenințare la adresa domniei lui Vladimir Putin de până acum.

Vehicule înarmate au fost, de asemenea, filmate trecând pe lângă Kremlin, în timp ce s-a raportat că avionul prezidențial a zburat de la Moscova la Sankt Petersburg. Deși Kremlinul a negat că Vladimir Putin ar fi fugit, spunând că acesta a continuat să lucreze în oraș.

Citește și