• Proiectul de lege, postat pe portalul online al guvernului rus, a adoptat măsuri care prevăd o amendă de până la 11,8 dolari sau detenție administrativă.
  • Un vehicul poate fi confiscat ca pedeapsă suplimentară în cazul în care un cetățean nu se conformează măsurilor.
  • În cazul oficialilor guvernamentali, nerespectarea de către un cetățean implică o amendă de până la 23,6 dolari sau detenție administrativă de până la 30 de zile.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat sâmbătă un proiect de lege care permite reținerea persoanelor care încalcă legea marțială pentru o perioadă de până la 30 de zile, informează Anadolu Agency.

Proiectul de lege, postat pe portalul online al guvernului rus, a adoptat măsuri care prevăd o amendă de până la 11,8 dolari sau detenție administrativă pentru o perioadă de până la 30 de zile dacă un cetățean nu respectă legea privind legea marțială, dar nici nu comite un act pedepsit penal”.

În cazul oficialilor guvernamentali, nerespectarea de către un cetățean implică o amendă de până la 23,6 dolari sau detenție administrativă de până la 30 de zile, potrivit proiectului de lege.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

De asemenea, acesta indică faptul că un vehicul poate fi confiscat ca pedeapsă suplimentară în cazul în care un cetățean nu se conformează măsurilor.

În octombrie, Putin a semnat un decret privind introducerea legii marțiale în regiunile Donețk, Herson, Luhansk și Zaporojie, care au fost anexate Ucrainei în septembrie anul trecut, în urma a ceea ce Occidentul a denunțat ca fiind referendumuri false”.

Citește și