• Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea rusă”, a declarat președintele rus Vladimir Putin.
  • Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat sprijinul deplin prin intermediul unei convorbiri telefonice pentru a discuta despre insurecția armată a grupului de mercenari Wagner în Rusia.
  • Erdogan a declarat că a susținut modul în care guvernul rus a gestionat o revoltă a armatei de mercenari Wagner.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a avut sâmbătă o convorbire telefonică cu președintele rus Vladimir Putin, în timp ce acesta și-a oferit sprijinul împotriva mercenarilor rebeli înarmați care încearcă să dea o lovitură de stat, scrie Hindustan Times.

Erdogan a declarat că a sprijinit modul în care guvernul rus a gestionat o revoltă a armatei de mercenari Wagner, a precizat Kremlinul într-un comunicat.

Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea rusă”, a declarat președintele rus Vladimir Putin. Liderul turc Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat sprijinul deplin pentru președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei convorbiri telefonice pentru a discuta despre insurecția armată a grupului de mercenari Wagner în Rusia, a anunțat sâmbătă Kremlinul.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Președintele Rusiei a oferit informații despre situația din țară în legătură cu o tentativă de insurecție armată. Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea Rusiei”, a precizat Kremlinul într-un comunicat.

Citește și