• Fostul kickboxer, Andrew Tate, s-a oferit să îl antreneze pe Elon Musk.
  • Te voi antrena, @elonmusk. Nu vei pierde”, a scris Andrew Tate pe Twitter.
  • CEO-ul Twitter a spus că ar fi dispus să intre într-o cușcă cu Mark Zuckerberg.

Fostul kickboxer, Andrew Tate, s-a oferit să îl antreneze pe Elon Musk după ce CEO-ul Twitter l-a provocat pe Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, la un meci în cușcă, informează Fox News.

Tate, care a fost interzis pe toate rețelele de socializare, dar a revenit pe Twitter anul trecut după ce Musk l-a reintegrat, și-a extins joi oferta către noul CEO al platformei. Meta m-a interzis peste tot pentru că am spus adevărul despre vaccinuri. Dar acum putem restabili onoarea cu o lovitură asupra liderului clanurilor inamice”, a scris Tate într-o postare pe Twitter. Te voi antrena, @elonmusk. Nu vei pierde”. Musk nu a răspuns încă la oferta lui Tate.

Posibila competiție dintre cei doi miliardari a început atunci când mai mulți utilizatori de Twitter – inclusiv Musk – au comentat un raport despre faptul că Meta ar putea lucra la o aplicație asemănătoare Twitter, care ar fi un concurent direct al platformei.

Sunt sigur că Earth abia așteaptă să fie exclusiv sub degetul mare al lui Zuck, fără alte opțiuni”, a răspuns Musk. Când un utilizator a subliniat că șeful Meta se antrenează în jiu-jitsu brazilian (BJJ) și l-a avertizat pe Musk să fie atent”, proprietarul Twitter a spus că ar fi dispus să intre într-o cușcă cu el.

Musk, care deseori postează pe Twitter meme-uri, a spus că această provocare specială era serioasă. Între timp, oferta lui Tate către Musk a venit cu o zi înainte ca Tate, în vârstă de 36 de ani, să fie acuzat de un tribunal din România de viol, trafic de persoane și formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei. Vineri, instanța i-a prelungit arestul la domiciliu cu 30 de zile.

Tate, care a adunat aproape 7 milioane de urmăritori pe Twitter, a fost arestat inițial lângă capitala României, București, la sfârșitul lunii decembrie, împreună cu fratele său, Tristan. Două femei din România sunt, de asemenea, acuzate în acest caz.

Citește și