Andrew Tate se oferă să îl antreneze pe Elon Musk pentru a lupta cu Zuckerberg: „Nu vei pierde”

Fostul kickboxer, Andrew Tate, s-a oferit să îl antreneze pe Elon Musk după ce CEO-ul Twitter l-a provocat pe Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, la un meci în cușcă, informează Fox News.

Tate, care a fost interzis pe toate rețelele de socializare, dar a revenit pe Twitter anul trecut după ce Musk l-a reintegrat, și-a extins joi oferta către noul CEO al platformei. Meta m-a interzis peste tot pentru că am spus adevărul despre vaccinuri. Dar acum putem restabili onoarea cu o lovitură asupra liderului clanurilor inamice”, a scris Tate într-o postare pe Twitter. Te voi antrena, @elonmusk. Nu vei pierde”. Musk nu a răspuns încă la oferta lui Tate.

Posibila competiție dintre cei doi miliardari a început atunci când mai mulți utilizatori de Twitter – inclusiv Musk – au comentat un raport despre faptul că Meta ar putea lucra la o aplicație asemănătoare Twitter, care ar fi un concurent direct al platformei.

Sunt sigur că Earth abia așteaptă să fie exclusiv sub degetul mare al lui Zuck, fără alte opțiuni”, a răspuns Musk. Când un utilizator a subliniat că șeful Meta se antrenează în jiu-jitsu brazilian (BJJ) și l-a avertizat pe Musk să fie atent”, proprietarul Twitter a spus că ar fi dispus să intre într-o cușcă cu el.

Musk, care deseori postează pe Twitter meme-uri, a spus că această provocare specială era serioasă. Între timp, oferta lui Tate către Musk a venit cu o zi înainte ca Tate, în vârstă de 36 de ani, să fie acuzat de un tribunal din România de viol, trafic de persoane și formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei. Vineri, instanța i-a prelungit arestul la domiciliu cu 30 de zile.

Tate, care a adunat aproape 7 milioane de urmăritori pe Twitter, a fost arestat inițial lângă capitala României, București, la sfârșitul lunii decembrie, împreună cu fratele său, Tristan. Două femei din România sunt, de asemenea, acuzate în acest caz.

Citește și

Exit mobile version