• Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour scriitorul Ian McEwan și imunologul și geneticianul John Bell au fost premiați de regele Charles al III-lea.
  • Mai mult de 1.000 de persoane au fost recompensate în cadrul onorurilor de ziua regelui pentru servicii în educație, sănătate, filantropie și alte domenii.
  • Regele Charles al III-lea, care a fost încoronat în luna mai, și-a sărbătorit ziua de naștere oficială sâmbătă, cu parada militară „Trooping of the Colour”.

Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, scriitorul Ian McEwan și imunologul și geneticianul John Bell au fost numiți vineri Companioni de Onoare, un ordin limitat la 65 de persoane, în lista de onoruri de la prima aniversare a Regelui Charles al III-lea, scrie Reuters.

Wintour, care este editor al revistei Vogue SUA din 1988, este una dintre cele mai puternice persoane din lumea modei și o filantroapă care a strâns peste 300 de milioane de dolari pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din SUA.

McEwan, care a primit acest ordin pentru servicii aduse literaturii, este autorul unor romane apreciate, printre care „Amsterdam”, „Atonement” și „Enduring Love”.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Misiunea de trei decenii a lui Bell de a construi capacitatea de cercetare în domeniul vaccinurilor la Universitatea din Oxford, unde este profesor Regius de medicină, a fost vitală pentru dezvoltarea vaccinului Oxford/AstraZeneca COVID-19, a declarat guvernul.

Mai mult de 1.000 de persoane au fost recompensate în cadrul onorurilor de ziua regelui pentru servicii în educație, sănătate, filantropie și alte domenii.

Regele Charles al III-lea, care a fost încoronat în luna mai, și-a sărbătorit ziua de naștere oficială sâmbătă, cu parada militară „Trooping of the Colour”.

Adevărata zi de naștere a monarhului, în vârstă de 74 de ani, este pe 14 noiembrie.

Citește și