Anne Hathaway confirmă revenirea pentru „Princess Diaries 3” cu regizoarea Adele Lim. Când încep filmările peliculei

Miracolele se întâmplă! Pregătirile pentru „Princess Diaries 3” avansează, Adele Lim („Joy Ride”, „Crazy Rich Asians”, „Raya and the Last Dragon”) semnând pentru regie, conform Variety.

Ca fan înfocat al originalului, sunt mai mult decât încântată să iau parte la aducerea la viață a celei de-a treia iterații a acestei francize îndrăgite”, a spus Lim într-o declarație. „Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim principiile sale de bază ale puterii feminine, bucuriei și mentoratului cu publicul din întreaga lume.”

Filmul este produs de Debra Martin Chase, care a creat franciza cinematografică cu Anne Hathaway în rolul Miei Thermopolis, adolescenta cu picioarele pe pământ devenită regină a regatului fictiv Genovia, și Julie Andrews în rolul bunicii sale regale. Hathaway va fi, de asemenea, producătoare sub emblema sa Somewhere Pictures.

Hathaway și-a împărtășit entuziasmul și și-a confirmat revenirea postând anunțul cu un videoclip în care recită citatul iconic din „Princess Diaries”: „Taci!”

„Princess Diaries 3” a fost în dezvoltare din 2022 și, anul trecut, Hathaway a împărtășit o actualizare despre progresul filmului mult-așteptat într-un interviu cu V Magazine.

Lim este cel mai bine cunoscută pentru scrierea filmului de mega succes „Crazy Rich Asians”, care a avut încasări de 174 de milioane de dolari pe piața internă pentru Warner Bros., devenind una dintre cele mai profitabile comedii romantice din toate timpurile și obținând nominalizări pentru cel mai bun film la Globurile de Aur, Producers Guild Awards și câștigând Critics Choice Award. În 2023, Lim și-a făcut debutul regizoral cu filmul Lionsgate „Joy Ride”, cu Ashley Park, Sherry Cola, Sabrina Wu și Stephanie Hsu. De asemenea, ea a produs filmul alături de Seth Rogen și Evan Goldberg de la Point Grey Pictures.

Lim, originară din Malaezia și de origine chineză, și-a început cariera în televiziune ca scenarist-producător la emisiuni precum „One Tree Hill” și „Lethal Weapon”, și ca co-showrunner al emisiunii „Starcrossed” pe CW. În 2023, ea s-a asociat cu Cucukov pentru a forma compania de producție 100 Tigers, cu misiunea de a „promova și de a împuternici artiști și proiecte care împărtășesc pasiunea noastră pentru povești transculturale, cu un farmec global și o margine lucioasă”. 100 Tigers are mai multe proiecte în dezvoltare la diverse studiouri, inclusiv Amazon/MGM, HBO Max și ABC.

Exit mobile version