• Actrița Anne Hathaway s-a sărutat cu 10 bărbați la un casting.
  • Hathaway a câștigat premiul Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriță.
  • Anne Hathaway nu voia să aibă eticheta că se lucrează greu cu ea.
  • Producătorii au vrut să testeze chimia dintre Anne Hathaway și actori.
  • Anne va juca rolul unei femei de 40 ani îndrăgostită de un puști.

Arta cere sacrificii și săruturi nedorite. Vrei, nu vrei, dacă esti actriță, trebuie să iți joci rolul până la capăt. Actrița laureată cu Oscar, Anne Hathaway, a povestit că la începutul anilor 2000 a fost nevoită să se sărute cu 10 bărbați pentru că în functie de chimia dintre ea si parteneri, producătorii ar fi făcut distribuția pentru film, scrie Sky News.

Anne s-a prefăcut încântată de idee, deși se simțea dezgustată- nu voia să i se pună eticheta că se lucreaza greu cu ea. Actrița nu a vrut să spună despre ce film este vorba, dar a comparat procesul de casting cu viitoarea comedie „The idea of you” – unde ea va juca rolul unei mame singure de 40 de ani care are o relație cu un puști de 24 de ani.

„Mi s-a spus: Avem 10 băieți care vin astăzi și tu ești distribuită. Nu ești entuziasmată să te săruți cu toți?. Iar eu m-am gândit: E ceva în neregulă cu mine?, pentru că nu eram entuziasmată. Mi s-a părut că sună scârbos. Și eram atât de tânără și eram teribil de conștientă de cât de ușor era să pierzi totul fiind etichetată drept «dificilă», așa că m-am prefăcut că sunt entuziasmată și am continuat să fac asta. Nu a fost un joc de putere, nimeni nu încerca să fie îngrozitor sau să mă rănească. A fost doar o perioadă foarte diferită și acum știm mai bine”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Hathaway s-a făcut cunoscută pentru prima dată în 2001, după lansarea filmului original The Princess Diaries, alături de Dame Julie Andrews. În cadrul interviului, ea a abordat zvonurile privind un al treilea film din franciză.

„Ne aflăm într-un loc bun… Asta e tot ce pot spune. Nu este nimic de anunțat încă. Dar suntem într-un loc bun”, a declarat ea.

Citește și