• Actrița, în vârstă de 41 de ani, a spus că prima ei sarcină nu a mers”.
  • Ea le-a spus prietenilor ei adevărul atunci când aceștia au vizitat-o în culise.
  • Într-o postare pe Instagram în iulie 2019, Hathaway a anunțat că este din nou însărcinată.

Anne Hathaway s-a destăinuit despre faptul că a suferit un avort spontan în 2015, în timp ce juca rolul unei femei însărcinate într-o piesă de teatru. Într-un interviu pentru Vanity Fair, actrița, în vârstă de 41 de ani, a spus că prima ei sarcină nu a mers”, adăugând: Făceam o piesă de teatru și a trebuit să nasc pe scenă în fiecare seară”, a spus ea, conform BBC.

Hathaway, care de atunci a avut doi băieți, spune că, în timpul spectacolului de șase săptămâni, s-a prefăcut că totul este în regulă”. Dar ea spune că le-a spus prietenilor ei adevărul atunci când aceștia au vizitat-o în culise.

A fost prea mult pentru a păstra totul înăuntru”, a spus ea. Hathaway a interpretat rolul unui pilot care rămâne însărcinată în one-woman show-ul off-Broadway Grounded, care a avut o durată de șase săptămâni în 2015. Spectacolul a cerut ca ea să joace teatru trecând prin naștere în fiecare seară.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În această perioadă, Hathaway a suferit un avort spontan. Într-o postare pe Instagram în iulie 2019, Hathaway a anunțat că este din nou însărcinată. Dar ea a folosit, de asemenea, postarea pentru a indica luptele ei cu fertilitatea.

Nu este pentru un film”, a scris ea, alături de o fotografie cu burtica ei de bebeluș. Lăsând gluma la o parte, pentru toți cei care trec prin infertilitatea și infernul concepției, vă rog să știți că nu a fost o linie dreaptă până la niciuna dintre sarcinile mele. Vă trimit un plus de iubire”.

În interviu, Hathaway a explicat motivul pentru care a scris acea postare.

Având în vedere durerea pe care am simțit-o în timp ce încercam să rămân însărcinată”, a spus ea, m-aș fi simțit lipsită de sinceritate să postez ceva atât de fericit, când știu că povestea este mult mai nuanțată decât atât pentru toată lumea”.

După ce a suferit un avort spontan, Hathaway a spus că a fost uimită să afle cât de frecvente sunt avorturile spontane. De asemenea, a aflat că multe dintre prietenele ei au avut experiențe similare.

Citește și