• Hathaway și Shulman, în vârstă de 42 de ani, sunt căsătoriți din 2012.
  • Ei au doi copii, pe Jonathan Rosebanks Shulman, în vârstă de șapte ani, și Jack Shulman, în vârstă de trei ani.
  • Hathaway a discutat recent despre cum angajamentele sale profesionale trec pe locul doi acum că este mamă.

Anne Hathaway a fost surprinsă când a ieșit la plimbare cu familia alături de soțul ei, Adam Shulman, miercuri, la New York, scrie Daily Mail. Hathaway, în vârstă de 40 de ani, a purtat un sacou bleumarin cu blugi largi și o bluză cu nasturi lila pentru această ieșire. Actrița și-a finalizat look-ul cu o pereche de adidași albi și ochelari de soare Chanel negri. Mama a doi copii, ea a adăugat o notă de culoare ținutei cu o geantă Valentino roz aprins, purtată pe umăr.

Hathaway și Shulman, în vârstă de 42 de ani, sunt căsătoriți din 2012 și doi copii, pe Jonathan Rosebanks Shulman, în vârstă de șapte ani, și Jack Shulman, în vârstă de trei ani.

Între timp, Adam a purtat o jachetă neagră peste un tricou bleumarin și blugi. Ieșirea vine după ce Hathaway a apărut luni la Met Gala, unde a purtat o rochie albă Versace. Hathaway și-a arătat decolteul în această ținută, care era extrem de decoltată și avea o crăpătură până la coapse.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Look-ul lui Anne a preluat rochia neagră iconică a lui Liz Hurley, rochia Versace cu ace de siguranță din 1994. Ținuta lui Anne a fost creată cu tweed și a descris look-ul ca fiind o căsătorie între Versace și Chanel.

Hathaway a discutat recent despre cum angajamentele sale profesionale trec pe locul doi acum că este mamă. Numindu-și fiii cea mai sacră parte a vieții [ei], de departe, Anne a adăugat: Când accept ceva, mă presează și mai mult să fac să merite timpul pe care l-am petrecut departe de ei. Vedeta din Les Miserables a dezvăluit anterior că a știut imediat că Shulman este dragostea vieții ei, dar că l-a întâlnit într-un moment complicat.

Citește și