• Anne Hathaway a fost prezentată multor telespectatori ca Mia Thermopolis în comedia The Princess Diaries din 2001.
  • Julie Andrews, „regina Genovei” a francizei, a speculat anterior că proiectul a fost abandonat.
  • The Princess Diaries 3 este scris de Aadrita Mukerji, din Supergirl și Reacher.

Anne Hathaway le-a redat fanilor filmelor „Princess Diaries” speranța pentru un al treilea film, după ce Julie Andrews a afirmat că proiectul a fost „pus pe raft”, scrie The Independent.

Actrița a fost prezentată multor telespectatori ca Mia Thermopolis în comedia The Princess Diaries din 2001. Bazat pe cărțile cu același nume ale lui Meg Cabot, filmul a văzut-o pe studenta timidă Mia adaptându-se la rolul ei de moștenitoare a regatului fictiv Genovia, cu bunica ei, Regina (Julie Andrews), care o ghida pe parcurs.

Primul film a fost urmat de The Princess Diaries 2: Royal Engagement în 2004, care o vedea pe Mia pregătindu-se pentru încoronarea sa.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Într-un interviu recent acordat revistei V Magazine, Hathaway a lăsat să se înțeleagă că a progresat în producția celui de-al treilea film. „Suntem într-un loc bun”, a tachinat ea, adăugând: „Asta e tot ce pot spune. Nu este nimic de anunțat încă. Dar suntem într-un loc bun”.

Luna trecută, Andrews, colega de platou a lui Hathaway, a alimentat speranțele unor fani privind o nouă aventură cinematografică în Genovia, împărtășindu-și convingerea că proiectul a fost „pus pe raft”.

„A trecut destul de mult timp de când au fost făcute cele două Jurnale și nu sunt sigură, dar uneori este mai bine să lași un lucru bun în pace”, a declarat ea pentru Today, adăugând: „Nu-mi place când oamenii se ocupă de un subiect, până când moare.”

Zvonurile despre un al treilea film din „Princess Diaries” au început să circule încă din 2019, când câștigătoarea premiului Oscar a dezvăluit existența unui scenariu.

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii Watch What Happens Live with Andy Cohen de la Bravo, Hathaway a spus: „Nu am mai văzut niciodată un film de acest gen. Vreau să o fac. Julie vrea să o facă. Debra Martin Chase, producătorul nostru, vrea să îl facă. Cu toții ne dorim cu adevărat să se întâmple”.

Apoi, în noiembrie 2022, s-a raportat că un nou sequel era în lucru la Disney, Hathaway fiind așteptată să semneze odată ce va depăși stadiul de scenariu.

Potrivit rapoartelor, The Princess Diaries 3 este scris de Aadrita Mukerji, din Supergirl și Reacher. Primul film, bazat pe romanul lui Meg Cabot, a fost scris de Gina Wendkos, în timp ce continuarea a fost scrisă de Shonda Rhimes, creatoarea serialelor Grey’s Anatomy și Scandal.

Citește și