• Natalya Oskar, în vârstă de 34 de ani, din Khabarovsk, Rusia, a câștigat concursul de frumusețe Mrs Russia, dar a fost ținta unui val de batjocuri online.
  • Utilizatorii de pe rețelele sociale au făcut comentarii aspre despre aspectul ei fizic.
  • Organizatorii evenimentului susțin că fotografia care a circulat online a fost făcută dintr-un unghi nepotrivit.

Organizatorii concursului de frumusețe, Mrs Russia au fost nevoiți să-și apere câștigătoarea după un val de batjocuri online, aduse la adresa acesteia, relatează Daily Mail. Natalya Oskar, o mamă în vârstă de 34 de ani din Khabarovsk, Rusia, a devenit subiectul unor comentarii negative, după ce o fotografie nereușită dintre ale sale a fost distribuită pe scară largă pe internet.

„Dacă ea este câștigătoarea, mi-e puțin teamă să întreb dacă există fotografii ale celor de pe locul doi”.

„Rusia minte în legătură cu orice. Chiar și în ceea ce privește aspectul”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

„A câștigat? A fost singura concurentă?”

Utilizatorii rețelelor de socializare au făcut remarci dure despre aspectul ei, precum buzele mult prea mari, machiajul intens și statura mică. Unii au sugerat că a apelat la intervenții chirurgicale estetice exagerate, în timp ce alții au afirmat că arăta complet diferit față de persoana care a câștigat concursul. Aceasta a fost acuzată, de asemenea, că își editează fotografiile de pe Instagram.

În fața acestor critici, organizatorii concursului au ieșit în apărarea câștigătoarei, susținând că fotografia care a circulat era realizată într-un unghi nepotrivit. Ei au subliniat că Natalya Oskar este o câștigătoare demnă și că juriul a fost impresionat de ea. Anul acesta, competiția a avut un format nou, deschizându-se pentru o gamă mai largă de concurente și renunțând la anumite criterii restrictive legate de înălțimea și mărimea hainelor, au spus organizatorii evenimentului.

Natalya Oskar, care predă engleză și este și cântăreață, a negat acuzațiile de intervenții chirurgicale estetice și a declarat că nu îi pasă de hărțuirea online. Ea a subliniat că a muncit din greu pentru competiție, petrecând ore în șir pe tocuri și sacrificându-și orele de somn pentru repetiții.

Concursul Mrs Russia este destinat femeilor căsătorite cu copii, fiind diferit de concursul Miss Russia. Anul acesta, 83 de femei s-au înscris în competiție, iar Natalya Oskar a câștigat premiul cu o interpretare a melodiei I’m Your Mrs. Russia.

Citește și: