• De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit.
  • Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată.
  • Cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul.

Regizat de James Wan, filmul „Aquaman and Lost Kingdom” ajunge în cinematografele din țară pe 22 decembrie. Filmul îi aduce pe marile ecrane pe Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson și Ben Affleck. Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna.

De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.

Când o putere străveche este dezlănțuită, Aquaman trebuie să încheie o alianță dificilă cu un aliat improbabil pentru a proteja Atlantida și lumea de o devastare ireversibilă”, scrie TechRadar.com.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Distribuția filmului îi include pe Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison și Randall Park, care au apărut și în filmul din 2018.

Citește și