• Wonka, filmul muzical regizat de Paul King, are premiera în cinema pe 15 decembrie.
  • Paul King a ecranizat povestea lui Willy Wonka din „Charlie și Fabrica de Ciocolată”.
  • Regizorul Zack Snyder a lucrat aproape un deceniu la filmul SF „Rebel Moon”.

Netflix lansează „Rebel Moon” pe 22 decembrie, Anthony Hopkins e unul dintre actori. Pe 22 decembrie are premiera în cinema filmul „Aquaman și Regatul Pierdut”, care îi reunește pe actorii Jason Momoa, Patrick Wilson și Amber Heard.

Finalul grevei actorilor de la Hollywood vine cu vești bune pentru luna decembrie. Te așteaptă zeci de filme noi, atât în cinema, cât și pe platformele de streaming. Timothee Chalamet și-a promovat săptămâna aceasta noul film- „Wonka”. Regizorul Paul King a vrut să recreeze povestea unui personaj britanic îndrăgit din cărțile pentru copii, Willy Wonka din Charlie și fabrica de ciocolată. În acest prequel muzical, Wonka – Timothée Chalamet își deschide primul magazin de dulciuri, cu ajutorul unui Oompa-Loompa interpretat de Hugh Grant.

Chalamet spune că momentele în care a cântat și a dansat au fost o adevărată provocare. Filmul ajunge în cinematografele din România pe 15 decembrie.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dacă îți place genul SF, pe 22 decembrie Netflix lansează „Rebel Moon”. Zack Snyder a lucrat un deceniu la acest film. Rebel Moon seamănă foarte mult cu Star Wars, dar are propriul său univers fictiv separat, care va fi dezvăluit în mai multe filme. Și nu doar în filme. „Facem un podcast, și o carte de benzi desenate și un serial de animație”, a declarat Snyder.

Tot pe 22 decembrie are premiera filmul- Aquaman și Regatul pierdut. Momoa se întoarce în rolul lui Arthur Curry, regele Atlantidei, alături de Patrick Wilson în rolul fratelui său vitreg, Amber Heard în rolul iubitei sale, și Nicole Kidman în rolul mamei sale. Regizorul filmului, James Wan,spune că „Frumusețea acestui film, a acestei lumi Aquaman, este că „suntem propriul nostru univers separat”.

Citește și