• Arnold Schwarzenegger și-a creat propriul A.I., cel puțin așa cred oamenii.
  • Prin Skynet guvernează Pământul, starul dă sfaturi în fitness, carieră și căsnicie.
  • Oamenii sunt foarte entuziasmați.

Starul de film, Arnold Schwarzenegger și-a creat propriul AI, cel puțin așa cred unii. „Skynet guvernează Pământul” dă sfaturi în carieră și relații dintr-o sală de fitness. Oamenii sunt foarte entuziasmați.

„Bine ai venit la A.I. Arnold Intelligence. Sunt o aproximare vocală a lui Arnold Schwarzenegger bazată pe cartea sa, Fii Util. Mă puteți întreba absolut orice. Cum rămâne cineva motivat în viață? Această întrebare este una dintre cele mai întâlnite întrebări. Ceea ce te face să motivat este să ai un obiectiv. Vreau să știu cum îmi găsesc viziunea? Trebuie să te gândești cu adevărat la ce te pasionează. Ce îți place să faci în viață?”, spune A.I.

A fost un moment distractiv pentru oamenii care credeau că cer sfaturi unui chatbot, dar surpriză, era chiar Schwarzenegger. Reacțiile au fost hilare.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Am scris un film cu hochei. Aș vrea sugestiile tale despre cel mai bun mod de a-l vinde. Poți avea cel mai bun produs din lume, dar dacă nimeni nu știe despre el, nu ai nimic. Dacă ar fi un lucru pe care l-ai spune unui părinte prima dată, care ar fi acela? Relaxează-te și bucură-te de moment. Lasă-mă să-ți explic eu însumi asta. Oh Doamne. Treci la elicopter. Ești tu cu adevărat? Este uimitor”.

Citește și